תפוחי אדמה קלויים עם ירקות
תפוחי אדמה קלויים עם ירקות עשויים להיות מתכון טוב כדי להרחיב את קופסת מתכון מנות ראשונות שלך. מתכון זה מספק 2 מנות. עם 557 קלוריות, 13 גרם חלבון ו 12 גרם של שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %32 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. הרבה אנשים הכינו את המתכון הזה, ו-243 היו אומרים שזה פגע במקום. זמן הכנת המתכון כ 40 דקות. . זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב ללא גלוטן וצמחוני דיאט. אם יש לכם חמאה, עלי תרד, מלח ים ופלפל טחון, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. בסך הכל, מתכון זה מרוויח ציון spoonacular מרהיב של 95%. נסו ירקות עם סלק קלוי ותפוחי אדמה, תפוחי אדמה צלויים ובצל עם ירקות נבולים, ו סלמון צ'ינוק מצופה בחזרת עם ירקות מטוגנים ותפוחי אדמה חדשים קלויים (מתכונים דומים).
הוראות
מחממים את התנור ל 400 מעלות F (200 מעלות C).
מניחים את תפוחי האדמה בשכבה אחת בתבנית תבשיל קרמיקה. ממיסים את החמאה במחבת על אש בינונית.
מוסיפים שום ומבשלים עד להזהבה. מערבבים ברוזמרין, ומבשלים רק עד ריחני.
יוצקים את תפוחי האדמה בצלחת. מתבלים במלח ים ופלפל.
צלי שנחשף במשך כ 30 דקות בתנור שחומם מראש, עד תפוחי האדמה הם מזלג מכרז.
הסר מהתנור, וזרוק עם עלי התרד. חזור לתנור במשך 1 עד 2 דקות, עד התרד נבול.