תפוחי אדמה קלויים עם לימון, אורגנו וזיתים
תפוחי אדמה חדשים קלויים עם לימון, אורגנו, וזיתים עשויים להיות רק תוספת אתה מחפש. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים. מחפשים מתכון ששומר על הגזרה? ואינו מכיל גלוטן,, כל 30, ומתכון טבעוני יש 149 קלוריות, 3 גר' של חלבון, ו 2g של שומן למנה. המתכון הזה מכסה %9 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מתכון זה מהמתכונים שלי יש 1 אוהדים. זמן הכנת המתכון כ 1 שעה ו 15 דקות. אם יש לכם אורגנו, פלפל, תפוחי אדמה חדשים, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. נסו תפוחי אדמה קלויים לימון-אורגנו, מתכון תפוחי אדמה קלויים לימון-אורגנו, ו עוף צלוי יווני ותפוחי אדמה בלימון-ויניגרט אורגנו (מתכונים דומים).
הוראות
מחממים התנור ל 204°. בקערה גדולה, לזרוק תפוחי אדמה ובצל עם שמן זית; מתבלים במלח ופלפל.
מורחים בשכבה 1 על מחבת צלייה, לחתוך צדדים למטה ולכן אין ירקות חופפים. צלי עד תפוחי האדמה הם השחמה רק במכרז (50-60 דקות).
הסר וזרוק עם מיץ לימון, גרידה, אורגנו, זיתים שחורים.