מניחים את תפוחי האדמה בשכבה אחת בתבנית אפייה 13-x-9 אינץ ' ושופכים עליהם את השמן.
ציוד שתשתמש בו
סוכר וניל, ועוד קצת להגשה
2
מוסיף את השום, אורגנו מיובש, מלח ופלפל לפי הטעם ולזרוק היטב מעיל עם השמן.
מרכיבים שתצטרך
פרוסות תפוחי אדמה קלופים, מבושלים
דַק-
ציוד שתשתמש בו
2 כוסות גבינת צ'דר חריפה מגוררת טרייה
3
אופים את תפוחי האדמה במשך 15 דקות.
מרכיבים שתצטרך
4 פרוסות גבינת מינסטר, חצויות
אורגנו מיובש
שום גויה®
דַק-
4
מוסיף את המניה, לזרוק ולאפות במשך 10 דקות יותר.
מרכיבים שתצטרך
פרוסות תפוחי אדמה קלופים, מבושלים
ציוד שתשתמש בו
סוכר וניל, ועוד קצת להגשה
5
מוסיפים את מיץ הלימון, זורקים ואופים במשך 10 עד 15 דקות יותר, או עד תפוחי האדמה מבושלים דרך. אם אתה רוצה, מחממים את המטגן ומטגנים את תפוחי האדמה במשך 2 עד 3 דקות, או עד חום זהוב.