תפוחי אדמה שומשום מטוגנים בתנור
תפוחי אדמה שומשום מטוגנים בתנור עשויים להיות רק מנות ראשונות אתה מחפש. מתאים ל-4 מנות. מנה אחת מכילה 156 קלוריות, 6 גרם של חלבון ו3 גרם של שומן. 2 אנשים ניסו ואהבו את המתכון הזה. זוהי אפשרות טובה אם אתה מחפש תפריט ללא גלוטן כל 30, ותפריט טבעוני. אם יש לך פפריקה טחון, מלח תיבול, זרעי שומשום, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. זמן הכנת המתכון כ 1 שעה ו 5 דקות. . מתכונים דומים: עוף בשומשום מטוגן בתנור, כנפי עוף בשומשום מטוגן בתנור, ו בקר מוקפץ עם תפוחי אדמה מטוגנים בתנור.
הוראות
מחממים את התנור ל 400 מעלות F (200 מעלות C). קו גיליון אפייה גדול עם רדיד אלומיניום.
מניחים את טריזי תפוחי האדמה בשקית ניילון, או קערה עם מכסה.
מוסיפים שמן, וזורקים למעיל. מתבלים את תפוחי האדמה במלח תיבול, פפריקה, אבקת צ ' ילי ופלפל ומוסיפים את זרעי השומשום. החלף מכסה או תיק סגור, ולנער מעיל באופן שווה.
מורחים את פלחי תפוחי האדמה בשכבה אחת על תבנית האפייה מוכנה.
אופים במשך 50 עד 60 דקות, ערבוב כל 15 דקות בערך, עד תפוחי האדמה הם במכרז וזהב.