תפוחי אדמה שמימיים ונקניק
מהכנה לצלחת, המתכון הזה לוקח מסביב 1 שעה. . אם יש לכם פירורי לחם גבינת פרמזן, תפוחי אדמה, קרם מרוכז של מרק עוף, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. , שהוא מוצק. מתכונים דומים: תפוחי אדמה שמימיים, תפוחי אדמה מתוקים אפויים שמימיים, וארוחת בוקר עם נקניק וגבינה.
הוראות
מחממים תנור ל 350 מעלות F (175 מעלות C). גריז קל צלחת אפייה 9x13 אינץ'.
מניחים תפוחי אדמה בסיר גדול של מים, ומביאים לרתיחה. מרתיחים עד רך מעט, על 12 דקות.
מסננים, ומעבירים לקערה גדולה.
מערבבים שמנת חמוצה, חמאה, שמנת של מרק עוף, גבינת צ ' דר, בצל ירוק, בשר חזיר, מלח ופלפל עם תפוחי אדמה.
מורחים תערובת בתבנית אפייה מוכנה.
מפזרים פירורי לחם, טפטוף עם חמאה.
אופים 30 דקות בתנור שחומם מראש.