תפוחי אדמה תרד אפויים פעמיים
תפוחי אדמה תרד פעמיים אפוי יכול להיות רק המנה העיקרית שאתה מחפש. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים.. מחפשים מתכון ששומר על הגזרה? ואינו מכיל גלוטן, ומתכון צמחוני יש 329 קלוריות, 15 גרם חלבון ו 15 גרם של שומן למנה. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. 1 אדם ניסה ואהב את המתכון הזה. אם יש לכם גבינת צ'דר חדה, פלפל, מלח וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש ב המלח אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,מתכון איבודי תפוח כקינוח. וזה די טוב. מתכונים דומים: תפוחי אדמה תרד אפויים פעמיים, תפוחי אדמה תרד אפויים פעמיים, ו תרד מוקרם תפוחי אדמה אפויים פעמיים.
הוראות
פירס תפוחי אדמה עם מזלג, ואופים ב 400 במשך 1 שעה ו 15 דקות או עד מכרז. מגניב.
חותכים כל תפוח אדמה בחצי לאורכו; לגרוף את עיסת, משאיר קליפה עבה 1/4 אינץ'. עיסת מאש עם מחית תפוחי אדמה.
מערבבים חלב וגבינת שמנת בקערה גדולה, ומערבבים עם מקצף.
מוסיפים עיסת תפוחי אדמה, 1 גבינת צ ' דר כוס, בצל, מלח, פלפל, ותרד; מערבבים היטב. תערובת תפוחי אדמה כפית לתוך פגזים; מפזרים כל חצי עם 2 כפות גבינת צ ' דר.
מניחים תפוחי אדמה ממולאים על תבנית אפייה; אופים ב 400 במשך 15 דקות או עד מחומם היטב.
מקשטים עם בצל ירוק, אם תרצה.