תפוחי האדמה הכי טובים בעולם!
תפוחי האדמה הכי טובים בעולם! זה עשוי להיות מתכון טוב להרחיב את קופסת המתכונים שלך. והוא יספק כ 4 מנות. המתכון הזה מכסה %15 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מחפשים מתכון ששומר על הגזרה? ואינו מכיל גלוטן,, כל 30, ומתכון צמחוני יש 184 קלוריות, 6 גר' של חלבון, ו 6 גרם של שומן למנה. . 142 אנשים התרשמו מהמתכון הזה. אם יש לכם אבקת צ'ילי, כוסברה, מלחוקומץ של מרכיבים אחרים, הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. אם ניקח בחשבון את כל הגורמים, מתכון זה מרוויח ציון כף של 94% וזה מדהים. מתכונים דומים: חמאה חומה יש תפוחי אדמה (תפוחי אדמה אקורדיון), תפוחי אדמה מטוגנים בתנור & בטטות, ו תפוחי אדמה ממולאים אפויים (תפוחי אדמה טנדורי).
הוראות
מניחים את תפוחי האדמה בסיר עם מספיק מים כדי לכסות. מביאים לרתיחה, ומבשלים 10 דקות, עד מכרז.
מסננים ולאפשר להתקרר מעט.
מחממים את הגהי במחבת גדולה מעל חום בינוני. טוסט קל זרעי כמון בגי.
מערבבים בצ 'ילה הירוקה פלפלים וג' ינג ' ר. מתבלים עם אבקת צ ' ילי וכוסברה. מערבבים את תפוחי האדמה, ומבשלים כ 5 דקות. מתבלים באמנור ובמלח וממשיכים לבשל כ-15 דקות.