קושיקשה
מוכן ב50 דק.
מנות8
ציון בריאות10
מגזין

תפוחי האדמה הכי טובים שיש.

תפוחי האדמה הכי טובים שיש.
תפוחי אדמה ארוחת בוקר הטוב ביותר אי פעם נטול גלוטן, וצמחוני ארוחת בוקר. המתכון הזה מכסה %15 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מנה אחת מכילה 324 קלוריות, 6 גר' של חלבון, ו 13 גרם שומן. והוא יספק כ 8 מנות. גשו לסופר וקנו שמן זית, פלפל קאיין, תפוחי אדמה ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 50 דקות. נסו תפוחי אדמה לארוחת בוקר, תפוחי אדמה לארוחת בוקר, ו תפוחי אדמה לארוחת בוקר (מתכונים דומים).

הוראות

1
תראה איך להכין את המתכון הזה.
2
מחממים התנור ל 425 מעלות F.
ציוד שתשתמש בו
תנורתנור
3
בקערה גדולה, לזרוק יחד את תפוחי האדמה, שום, בצל, פלפל ירוק, פלפל אדום, שמן זית, חמאה,מלח מתובל, פלפל קאיין וכמה מלח ופלפל כשרים.
מרכיבים שתצטרך
פלפל ירוקפלפל ירוק
פלפל אדוםפלפל אדום
מלח ופלפלמלח ופלפל
פלפל קאייןפלפל קאיין
מלח מתובלמלח מתובל
שמן זיתשמן זית
תפוח אדמהתפוח אדמה
חמאהחמאה
שוםשום
בצלבצל
ציוד שתשתמש בו
קערהקערה
4
אופים במשך 20 עד 25 דקות, רועד את המחבת פעמיים.
ציוד שתשתמש בו
תנורתנור
מחבתמחבת
5
להעלות את החום ל 500 מעלות ואופים עד פריך וחום, 10 עד 15 דקות.
ציוד שתשתמש בו
תנורתנור
6
מפזרים קצת יותר מלח ופלפל לפני ההגשה.
מרכיבים שתצטרך
מלח ופלפלמלח ופלפל