קושימומחה
מוכן ב1 ש, 20 דק.
מנות4
ציון בריאות11
מגזין

תפוחי האדמה הכתושים של סבתא

תפוחי האדמה הכתושים של סבתא
תפוחי האדמה הכתושים של סבתא עשויים להיות רק תוספת אתה מחפש. והוא יספק כ 4 מנות. מחפשים מתכון ששומר על הגזרה? ואינו מכיל גלוטן,, כל 30, ומתכון טבעוני יש 295 קלוריות, 5 גר' של חלבון, ו 14 גרם של שומן למנה. המתכון הזה מכסה %11 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. זמן הכנת המתכון כ 1 שעה ו 20 דקות. אם יש לכם כורכום, כוסברה, זרעי כמוןוקומץ של מרכיבים אחרים, הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. מתכונים דומים: תפוחי אדמה אדומים מרוסקים עם חלב חמאה, תפוחי אדמה מרוסקים ירושה, ו תפוחי אדמה מרוסקים וזיתים.

הוראות

1
מחממים התנור ל 40
ציוד שתשתמש בו
תנורתנור
2
בסיר, לכסות את תפוחי האדמה עם מים.
מרכיבים שתצטרך
תפוח אדמהתפוח אדמה
מיםמים
ציוד שתשתמש בו
סירסיר
3
מוסיפים קמצוץ גדול של מלח ומביאים לרתיחה. מבשלים מעל חום גבוה בינוני עד בקושי מכרז, על 10 דקות.
מרכיבים שתצטרך
מלחמלח
4
מסננים ומקלפים את תפוחי האדמה.
מרכיבים שתצטרך
תפוח אדמהתפוח אדמה
5
במחבת קטנה, טוסט כוסברה וכמון על חום גבוה בינוני עד ריחני, על 1 דקה.
מרכיבים שתצטרך
כוסברה.כוסברה.
כמוןכמון
טוסטטוסט
ציוד שתשתמש בו
מחבתמחבת
6
להעביר מטחנת תבלין ולתת מגניב, ואז לטחון לאבקה ומערבבים את כורכום קאיין.
מרכיבים שתצטרך
כורכוםכורכום
פלפל קאיין טחוןפלפל קאיין טחון
7
מורחים את תפוחי האדמה על תבנית אפייה גדולה, מעוטרת וזורקים עם השמן ולאחר מכן את התבלינים. מתבלים במלח ואופים במשך 45 דקות, עד רך ופריך. באמצעות מזלג, לרסק קלות את תפוחי האדמה, ואז מפזרים את הכוסברה ומגישים.
מרכיבים שתצטרך
כוסברהכוסברה
תפוח אדמהתפוח אדמה
תבליניםתבלינים
מורחיםמורחים
מלחמלח
שמן בישולשמן בישול
ציוד שתשתמש בו
תבנית אפייהתבנית אפייה
תנורתנור