תפוחי האדמה הכתושים של סבתא
תפוחי האדמה הכתושים של סבתא עשויים להיות רק תוספת אתה מחפש. והוא יספק כ 4 מנות. מחפשים מתכון ששומר על הגזרה? ואינו מכיל גלוטן,, כל 30, ומתכון טבעוני יש 295 קלוריות, 5 גר' של חלבון, ו 14 גרם של שומן למנה. המתכון הזה מכסה %11 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. זמן הכנת המתכון כ 1 שעה ו 20 דקות. אם יש לכם כורכום, כוסברה, זרעי כמוןוקומץ של מרכיבים אחרים, הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. מתכונים דומים: תפוחי אדמה אדומים מרוסקים עם חלב חמאה, תפוחי אדמה מרוסקים ירושה, ו תפוחי אדמה מרוסקים וזיתים.
הוראות
בסיר, לכסות את תפוחי האדמה עם מים.
מוסיפים קמצוץ גדול של מלח ומביאים לרתיחה. מבשלים מעל חום גבוה בינוני עד בקושי מכרז, על 10 דקות.
מסננים ומקלפים את תפוחי האדמה.
במחבת קטנה, טוסט כוסברה וכמון על חום גבוה בינוני עד ריחני, על 1 דקה.
להעביר מטחנת תבלין ולתת מגניב, ואז לטחון לאבקה ומערבבים את כורכום קאיין.
מורחים את תפוחי האדמה על תבנית אפייה גדולה, מעוטרת וזורקים עם השמן ולאחר מכן את התבלינים. מתבלים במלח ואופים במשך 45 דקות, עד רך ופריך. באמצעות מזלג, לרסק קלות את תפוחי האדמה, ואז מפזרים את הכוסברה ומגישים.