תפוחי האדמה של אנג'לה
תפוחי האדמה של אנג'לה נטול גלוטן, וצמחוני ומספק כ 12 מנות. מנה אחת מכילה 262 קלוריות, 9 גר' של חלבון, ו 20 גרם שומן. המתכון הזה מכסה %10 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מתכון זה מ Allrecipes יש 3 אוהדים. זה עובד טוב כמו מנות ראשונות. גשו לסופר וקנו חמאה, חלב, מים ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. זמן הכנת המתכון כ 1 שעה ו -50 דקות. עם כפית ציון של 35% המנה הזאת לא כל כך מרהיבה. נסו פלאן אנג'לה, ממרח אבוקדו קרמי של אנג'לה, ו עוגת קרם השוקולד של אנג'לה (מתכונים דומים).
הוראות
מחממים תנור ל 350 מעלות F (175 מעלות C). קו 9x13 אינץ ' אפייה צלחת עם רדיד אלומיניום.
מניחים תפוחי אדמה ומים בתבנית אפייה ומכסים בנייר אלומיניום.
אופים בתנור שחומם מראש 1 שעה.
בסיר בינוני על חום בינוני, להמיס יחד מזון גבינה מעובד וחמאה. מערבבים בחלב ומערבבים רוטב בסגנון חווה יבש.
יוצקים את תערובת מזון גבינה מעובד על תפוחי אדמה. חזרו לתנור, אטמו מחדש והמשיכו לבשל 30 דקות, עד שתפוחי האדמה יהיו רכים ומעובדים תערובת מזון גבינה מבעבעת.