קושימומחה
מוכן ב1 ש, 30 דק.
מנות24
ציון בריאות4
מגזין

תפוחי האדמה של באבאצ'י פירוגי

תפוחי האדמה של באבאצ'י פירוגי
תפוחי האדמה של באבאסי פירוגי הוא צמחוני ומספק כ 24 מנות. מנה זו מכילה סביב 5 גר' של חלבון, 4 גרם של שומן, וסך הכל 132 קלוריות. המתכון הזה מכסה %8 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. זה עובד טוב כמו מתאבן מזרח אירופאי. גשו לסופר וקנו תפוחי אדמה מזהב יוקון, ביצים, קמח ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. . הכנת המנה לוקחת כ 1 שעה ו -30 דקות. בסך הכל, מתכון זה מרוויח ציון spoonacular רע למדי של 31%. נסו תפוחי אדמה פירוגי, תפוחי אדמה פירוגי, ו תפוחי אדמה וגבינה פירוגי (מתכונים דומים).

הוראות

1
מביאים סיר גדול של מים מומלחים לרתיחה.
מרכיבים שתצטרך
פסטה פאצ'רי (שפופרת גדולה) באורך של 2.5 אינץ' בקירוב על 2 אינץ' רוחבפסטה פאצ'רי (שפופרת גדולה) באורך של 2.5 אינץ' בקירוב על 2 אינץ' רוחב
ציוד שתשתמש בו
2 כפות שמן זית בתוספת 2 כפות שמן זית (איכותי ביותר), לטפטוף2 כפות שמן זית בתוספת 2 כפות שמן זית (איכותי ביותר), לטפטוף
2
מוסיפים תפוחי אדמה ומבשלים עד מכרז אבל עדיין מוצק, על 15 דקות.
מרכיבים שתצטרך
9 כוסות תפוחי אדמה קלופים פרוסים9 כוסות תפוחי אדמה קלופים פרוסים
3
ניקוז ומגניב.
4
בינתיים, להכין את הבצק על ידי שילוב 1 ביצה, 1 כף גבינת שמנת, 1 כפית חלב 1/2 כוס קמח. לאחר כל הקמח כבר עבד, להוסיף עוד 1/2 כוס קמח, 1 כף גבינת שמנת 1 כפית חלב. כאשר הבצק מעורבב היטב, להוסיף 1 ביצה, 1 כף גבינת שמנת ועוד 1/2 כוס קמח; לערבב היטב. לבסוף, מוסיפים את הביצה הנותרת, 1 כפית חלב וקמח 1/2 כוס. אם הבצק יבש מדי, מוסיפים קצת יותר חלב; אם רטוב מדי, מוסיפים עוד קמח.
מרכיבים שתצטרך
חבילות גבינת שמנת, טמפרטורת החדר, בתוספת 2 (8 אונקיות) חבילות גבינת שמנת מוקצפתחבילות גבינת שמנת, טמפרטורת החדר, בתוספת 2 (8 אונקיות) חבילות גבינת שמנת מוקצפת
פולי וניל, מפוצלים לאורך (או 1 1/2 כפיות תמצית וניל)פולי וניל, מפוצלים לאורך (או 1 1/2 כפיות תמצית וניל)
לוראן מטבח מקצועי®לוראן מטבח מקצועי®
2 כוסות גבינות מעורבות מגוררות, כמו גבינות לטאקו2 כוסות גבינות מעורבות מגוררות, כמו גבינות לטאקו
(קיבלר)(קיבלר)
5
על משטח מקומח היטב, להתגלגל 1/4 של הבצק עד עובי 1/4 אינץ'. באמצעות זכוכית, חותך מאפין, או כל משטח מעוגל, לחתוך עיגולים של בצק. קמח שני הצדדים של המעגל ולהניח בצד בשכבה אחת על נייר שעווה. חזור על התהליך עם הבצק שנותר.
מרכיבים שתצטרך
פולי וניל, מפוצלים לאורך (או 1 1/2 כפיות תמצית וניל)פולי וניל, מפוצלים לאורך (או 1 1/2 כפיות תמצית וניל)
לוראן מטבח מקצועי®לוראן מטבח מקצועי®
דראגי פנינה לבנותדראגי פנינה לבנות
ציוד שתשתמש בו
חבילה אחת, מינימום 40 ספירה, שיפודי במבוק 8 אינץ'חבילה אחת, מינימום 40 ספירה, שיפודי במבוק 8 אינץ'
6
מחית את תפוחי האדמה עם גבינת קוטג', מלח וחמאה.
מרכיבים שתצטרך
קרקרים מחיטה מלאהקרקרים מחיטה מלאה
9 כוסות תפוחי אדמה קלופים פרוסים9 כוסות תפוחי אדמה קלופים פרוסים
תוספת מוקצפת ודובדבני מרשינו עם גבעולים, לא חובהתוספת מוקצפת ודובדבני מרשינו עם גבעולים, לא חובה
(צינור גדול)(צינור גדול)
7
מניחים כפית של המילוי מעט מתחת למרכז של מעגל בצק. מקפלים את הבצק מעל ולאטום קצוות עם קצות אצבעות. השתמש מספיק מילוי כך שאתה צריך למתוח את הבצק על זה, אבל לא כל כך הרבה כי הוא סוחט החוצה כאשר אטום.
מרכיבים שתצטרך
פולי וניל, מפוצלים לאורך (או 1 1/2 כפיות תמצית וניל)פולי וניל, מפוצלים לאורך (או 1 1/2 כפיות תמצית וניל)
8
מביאים סיר גדול של מים מומלחים לרתיחה. טיפה בpierogis, כמה בכל פעם. מבשלים 1 עד 2 דקות, או עד שהם צפים למעלה; לנקז.
מרכיבים שתצטרך
פסטה פאצ'רי (שפופרת גדולה) באורך של 2.5 אינץ' בקירוב על 2 אינץ' רוחבפסטה פאצ'רי (שפופרת גדולה) באורך של 2.5 אינץ' בקירוב על 2 אינץ' רוחב
ציוד שתשתמש בו
2 כפות שמן זית בתוספת 2 כפות שמן זית (איכותי ביותר), לטפטוף2 כפות שמן זית בתוספת 2 כפות שמן זית (איכותי ביותר), לטפטוף
9
שמן חום במחבת גדולה מעל חום בינוני גבוה. מטגנים pierogis מבושל בשמן חם עד פריך.
מרכיבים שתצטרך
4 כפות חמאה חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'4 כפות חמאה חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
חבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביותחבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביות