תפוחי האדמה של באבאצ'י פירוגי
תפוחי האדמה של באבאסי פירוגי הוא צמחוני ומספק כ 24 מנות. מנה זו מכילה סביב 5 גר' של חלבון, 4 גרם של שומן, וסך הכל 132 קלוריות. המתכון הזה מכסה %8 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. זה עובד טוב כמו מתאבן מזרח אירופאי. גשו לסופר וקנו תפוחי אדמה מזהב יוקון, ביצים, קמח ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. . הכנת המנה לוקחת כ 1 שעה ו -30 דקות. בסך הכל, מתכון זה מרוויח ציון spoonacular רע למדי של 31%. נסו תפוחי אדמה פירוגי, תפוחי אדמה פירוגי, ו תפוחי אדמה וגבינה פירוגי (מתכונים דומים).
הוראות
מביאים סיר גדול של מים מומלחים לרתיחה.
מוסיפים תפוחי אדמה ומבשלים עד מכרז אבל עדיין מוצק, על 15 דקות.
בינתיים, להכין את הבצק על ידי שילוב 1 ביצה, 1 כף גבינת שמנת, 1 כפית חלב 1/2 כוס קמח. לאחר כל הקמח כבר עבד, להוסיף עוד 1/2 כוס קמח, 1 כף גבינת שמנת 1 כפית חלב. כאשר הבצק מעורבב היטב, להוסיף 1 ביצה, 1 כף גבינת שמנת ועוד 1/2 כוס קמח; לערבב היטב. לבסוף, מוסיפים את הביצה הנותרת, 1 כפית חלב וקמח 1/2 כוס. אם הבצק יבש מדי, מוסיפים קצת יותר חלב; אם רטוב מדי, מוסיפים עוד קמח.
על משטח מקומח היטב, להתגלגל 1/4 של הבצק עד עובי 1/4 אינץ'. באמצעות זכוכית, חותך מאפין, או כל משטח מעוגל, לחתוך עיגולים של בצק. קמח שני הצדדים של המעגל ולהניח בצד בשכבה אחת על נייר שעווה. חזור על התהליך עם הבצק שנותר.
מחית את תפוחי האדמה עם גבינת קוטג', מלח וחמאה.
מניחים כפית של המילוי מעט מתחת למרכז של מעגל בצק. מקפלים את הבצק מעל ולאטום קצוות עם קצות אצבעות. השתמש מספיק מילוי כך שאתה צריך למתוח את הבצק על זה, אבל לא כל כך הרבה כי הוא סוחט החוצה כאשר אטום.
מביאים סיר גדול של מים מומלחים לרתיחה. טיפה בpierogis, כמה בכל פעם. מבשלים 1 עד 2 דקות, או עד שהם צפים למעלה; לנקז.
שמן חום במחבת גדולה מעל חום בינוני גבוה. מטגנים pierogis מבושל בשמן חם עד פריך.