תפוחי האדמה של סבתא.
תפוחי האדמה של סבתא הם ללא גלוטן וצמחוני מנה צדדית. מנה אחת מכילה עד 8 גר' של חלבון, 8 גרם של שומן, וסך הכל 224 קלוריות. המתכון הזה מכסה %10 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא יספק כ 12 מנות. אם יש לכם חלב, גבינת צ'דר חדה, חמאה, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 45 דקות. הציון הזה לא כל כך יוצא מן הכלל. מתכונים דומים: חמאה חומה יש תפוחי אדמה (תפוחי אדמה אקורדיון), תפוחי אדמה ממולאים אפויים (תפוחי אדמה טנדורי), ו תפוחי אדמה מטוגנים בתנור & בטטות.
הוראות
מניחים תפוחי אדמה בתנור הולנדי, ומכסים במים. מביאים לרתיחה; להפחית את החום, ומבשלים במשך 20 דקות או עד במכרז.
לקלף ולגרוס את תפוחי האדמה.
מניחים בתבנית אפייה 13 x 9 אינץ ' מצופה ספריי בישול. ממיסים חמאה בסיר גדול על אש בינונית. מערבבים בחלב, 1/2 כוס גבינה, מלח ופלפל. מבשלים 8 דקות או עד גבינה נמסה, ערבוב מדי פעם.
יוצקים מעל תפוחי אדמה, ומערבבים בעדינות.
אופים ב 350 במשך 45 דקות.
אופים 15 דקות נוספות או עד גבינה נמסה.