תפוחים אפויים
מתכון זה משמש 6. המתכון הזה מכסה 4% של הדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. צופה הדמות שלך? למתכון ללא גלוטן וצמחוני זה יש 214 קלוריות, 1 גרם חלבון, ו 4 גרם שומן למנה. 10 אנשים ניסו ואהבו את המתכון הזה. אם יש לכם קינמון טחון, סוכר, תפוחי סבתא סמית באותו גודל, וקומץ מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לטעים כל כך. מההכנה לצלחת, המתכון הזה לוקח בערך 1 שעה ו 21 דקות. החלטנו את המתכון הזה מגיע ציון כפית של 15%. הציון הזה לא כל כך גדול. נסו תפוחים אפויים, תפוחים אפויים, ו תפוחים אפויים (מתכונים דומים).
הוראות
מחממים תנור ל 325 מעלות צלזיוס.
שלב קינמון, אגוז מוסקט וסוכר בקערה קטנה. הניחו בצד.
תפוחי ליבה, מקפידים לא לנקב את תחתית התפוחים כך שהמיצים יישארו.
להסיר עור מ 1/2 - אינץ סביב למעלה של תפוחים בפתיחה. ממלאים כל חלל בתערובת הקינמון-סוכר. למעלה כל תפוח עם כפית חמאה.
מניחים תפוחים בצלחת תבשיל ויוצקים מיץ תפוחים סביבם. מכסים במחבת עם רדיד אלומיניום ואופים כ 45 דקות עד 1 שעה.
מסירים מהאש, מקשטים בנענע טרייה ומגישים.