קושימומחה
מוכן ב3 שעות
מנות6
ציון בריאות11
סוגי מאכליםתוספות
מגזין

תפוחים אפויים במאפה עם רוטב שזיפים

תפוחים אפויים במאפה עם רוטב שזיפים
צריך מנה צמחונית בצד? תפוחים אפויים במאפה עם רוטב שזיפים יכול להיות מתכון מדהים ששווה לנסות. מתכון זה מספק 6 מנות. עם 715 קלוריות, 12 גרם חלבון ו 19 גרם של שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %21 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. זה מובא אליך על ידי מזון ויין. מן ההכנה לצלחת, מתכון זה לוקח בערך 3 שעות. אם יש לך קמח, סוכר, שזיפים שזיפים, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. וזה די טוב. נסו שרימפס קוקוס אפוי עם רוטב שזיף שום טבילה, תפוחים אפויים עם רוטב קלבדוס, ו תפוחים אפויים ברוטב רום קרמל (מתכונים דומים).

הוראות

1
בקערה גדולה, לטאטא את הקמח עם הסוכר והמלח. באמצעות בלנדר מאפה, לחתוך את החמאה עד התערובת דומה ארוחה גסה. בקערה קטנה, לטאטא את הביצה עם חלמון הביצה, ואז לטאטא במים.
מרכיבים שתצטרך
עוגיות ג'ינג'רס, מחולקותעוגיות ג'ינג'רס, מחולקות
2 כוסות פקאנים קצוצים, אופציונלי2 כוסות פקאנים קצוצים, אופציונלי
סוכריות תירס, בייגלה נוספים ועוגיות סנדוויץ' שוקולד אובליות במילוי קרם (שלמות ומרוסקות)סוכריות תירס, בייגלה נוספים ועוגיות סנדוויץ' שוקולד אובליות במילוי קרם (שלמות ומרוסקות)
מיץ לימון, אופציונלימיץ לימון, אופציונלי
גבינת פרמזן מגוררת טרייה, בתוספת הקליפה (אופציונלי)גבינת פרמזן מגוררת טרייה, בתוספת הקליפה (אופציונלי)
לחם בן יום חתוך לקוביות (קוביות בגודל 1.5 ס"מ), ללא קרוםלחם בן יום חתוך לקוביות (קוביות בגודל 1.5 ס"מ), ללא קרום
תערובת עוגה טבעית באריזהתערובת עוגה טבעית באריזה
ציוד שתשתמש בו
ליקריץ 42 מחרוזות אדומותליקריץ 42 מחרוזות אדומות
צרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופותצרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופות
2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך
2
לטפטף את הביצה על תערובת הקמח, ומערבבים עם מזלג לערבב קלות את החומרים. לסחוט בעדינות עד צורות בצק חלקות. מחלקים אותו לשניים, מלטפים כל חצי לדיסק ועוטפים בפלסטיק. מקררים עד חברה, על 1 שעה.
מרכיבים שתצטרך
שום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דקשום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דק
סוכריות תירס, בייגלה נוספים ועוגיות סנדוויץ' שוקולד אובליות במילוי קרם (שלמות ומרוסקות)סוכריות תירס, בייגלה נוספים ועוגיות סנדוויץ' שוקולד אובליות במילוי קרם (שלמות ומרוסקות)
עגבניות, שטופות, קליפות דמויות נייר הוסרועגבניות, שטופות, קליפות דמויות נייר הוסרו
תערובת עוגה טבעית באריזהתערובת עוגה טבעית באריזה
3
מחממים התנור ל 35
ציוד שתשתמש בו
2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®
4
על משטח עבודה משוריין, רול 1 של דיסקים בצק לתוך מלבן 9-by-24 אינץ מחוספס על 1/8 אינץ ' עבה. באמצעות צלחת כמדריך, לגזור שלושה סיבובים 8 אינץ'.
מרכיבים שתצטרך
דיסקיות ציפוי סוכריות אדומות ו/או ירוקות, אופציונלידיסקיות ציפוי סוכריות אדומות ו/או ירוקות, אופציונלי
5
מעבירים אותם לסדין אפייה גדול עם ניילון לעטוף ביניהם כדי למנוע דבק. חזור עם דיסק הבצק הנותר.
מרכיבים שתצטרך
עגבניות, שטופות, קליפות דמויות נייר הוסרועגבניות, שטופות, קליפות דמויות נייר הוסרו
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץשרימפס מוקפץ
בצל צהוב, חתוך לשמיניותבצל צהוב, חתוך לשמיניות
6
חותכים את קישוטי עלים מהשאריות לשימוש לקישוט. מקררים את הסיבובים ואת הקישוטים עד המשרד, לפחות 20 דקות.
7
הסר מהמקרר ולתת לעמוד עד גמיש, על 2 דקות.
8
שמן קל תבנית אפייה גדולה. לעטוף את התפוחים מבלי למתוח את הבצק, תוחב אותו סביב ומתחת כדי ליצור חבילה מסודרת.
מרכיבים שתצטרך
ריבועים כל אחד) ציפוי סוכריות לבן, קצוץ גסריבועים כל אחד) ציפוי סוכריות לבן, קצוץ גס
עגבניות, שטופות, קליפות דמויות נייר הוסרועגבניות, שטופות, קליפות דמויות נייר הוסרו
טורטיות קמח טריות, להגשהטורטיות קמח טריות, להגשה
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץשרימפס מוקפץ
9
מעבירים את התפוחים לתבנית האפייה. באמצעות סכין קטנה, לעשות חור במאפה בחלק העליון של כל תפוח ולחץ על מקלות קינמון באלכסון דרך החורים לתוך התפוחים, יצירת גבעולים.
מרכיבים שתצטרך
סטולי וניל (אופציונלי לתת לו בעיטה)סטולי וניל (אופציונלי לתת לו בעיטה)
ריבועים כל אחד) ציפוי סוכריות לבן, קצוץ גסריבועים כל אחד) ציפוי סוכריות לבן, קצוץ גס
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץשרימפס מוקפץ
רול פירות צהוב אחדרול פירות צהוב אחד
10
מברישים את המאפה עם הביצה המוכה ואופים את התפוחים במשך כ 1 שעה, או עד שהם מבושלים דרך ואת המאפה הוא השחמה יפה.
מרכיבים שתצטרך
ריבועים כל אחד) ציפוי סוכריות לבן, קצוץ גסריבועים כל אחד) ציפוי סוכריות לבן, קצוץ גס
תערובת עוגה טבעית באריזהתערובת עוגה טבעית באריזה
ציוד שתשתמש בו
2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®
11
במחבת גדולה, מפזרים את השזיפים עם הסוכר ולהביא לרתיחה על חום גבוה בינוני. מערבבים היטב, לכסות ומבשלים על אש מתונה, ערבוב מדי פעם, עד רק רך, על 8 דקות. באמצעות כפית מחוררת, להעביר את השזיפים לקערה חסינת חום גדולה.
מרכיבים שתצטרך
עוגיות חמאה בקירור בשפופרת, מופרדים ומחולקים לרבעיםעוגיות חמאה בקירור בשפופרת, מופרדים ומחולקים לרבעים
מיץ לימון, אופציונלימיץ לימון, אופציונלי
ציוד שתשתמש בו
Ball® או Kerr® Pint עם מכסים ורצועותBall® או Kerr® Pint עם מכסים ורצועות
שרימפס מוקפץ, קלוףשרימפס מוקפץ, קלוף
2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך
12
מוסיפים את Armagnac למחבת ומבשלים על חום גבוה בינוני עד נוזל הבישול הוא מתקתק, על 3 דקות.
מרכיבים שתצטרך
ארמניאקארמניאק
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץ, קלוףשרימפס מוקפץ, קלוף
13
מוסיפים את הסירופ לשזיפים.
מרכיבים שתצטרך
עוגיות חמאה בקירור בשפופרת, מופרדים ומחולקים לרבעיםעוגיות חמאה בקירור בשפופרת, מופרדים ומחולקים לרבעים
3 תותים קפואים ללא סוכר3 תותים קפואים ללא סוכר
14
תן לתפוחים להתקרר על תבנית האפייה במשך כ 5 דקות. באמצעות מרית מתכת, להעביר את התפוחים לצלחות.
מרכיבים שתצטרך
ריבועים כל אחד) ציפוי סוכריות לבן, קצוץ גסריבועים כל אחד) ציפוי סוכריות לבן, קצוץ גס
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץשרימפס מוקפץ
4 בייגלה גדולים מכוסים יוגורט4 בייגלה גדולים מכוסים יוגורט
15
מגישים עם רוטב שזיפים.
מרכיבים שתצטרך
קורצים שומשום לבןקורצים שומשום לבן