קושימומחה
מוכן ב3 שעות
מנות6
ציון בריאות11
סוגי מאכליםתוספות
מגזין

תפוחים אפויים במאפה עם רוטב שזיפים

תפוחים אפויים במאפה עם רוטב שזיפים
צריך מנה צמחונית בצד? תפוחים אפויים במאפה עם רוטב שזיפים יכול להיות מתכון מדהים ששווה לנסות. מתכון זה מספק 6 מנות. עם 715 קלוריות, 12 גרם חלבון ו 19 גרם של שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %21 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. זה מובא אליך על ידי מזון ויין. מן ההכנה לצלחת, מתכון זה לוקח בערך 3 שעות. אם יש לך קמח, סוכר, שזיפים שזיפים, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. וזה די טוב. נסו שרימפס קוקוס אפוי עם רוטב שזיף שום טבילה, תפוחים אפויים עם רוטב קלבדוס, ו תפוחים אפויים ברוטב רום קרמל (מתכונים דומים).

הוראות

1
בקערה גדולה, לטאטא את הקמח עם הסוכר והמלח. באמצעות בלנדר מאפה, לחתוך את החמאה עד התערובת דומה ארוחה גסה. בקערה קטנה, לטאטא את הביצה עם חלמון הביצה, ואז לטאטא במים.
מרכיבים שתצטרך
עוגיות ג'ינג'רס, מחולקותעוגיות ג'ינג'רס, מחולקות
1 לימון, קליפה ו-4 טוויסטים לימון1 לימון, קליפה ו-4 טוויסטים לימון
מלח $ פלפל שחור גרוס טרימלח $ פלפל שחור גרוס טרי
רצועת קליפת לימוןרצועת קליפת לימון
רצועת קליפת לימון אחתרצועת קליפת לימון אחת
5 סוכריות רקיק של Necco, מחולקות5 סוכריות רקיק של Necco, מחולקות
שמן לטיגון, רצוי קנולהשמן לטיגון, רצוי קנולה
ציוד שתשתמש בו
ליקריץ 42 מחרוזות אדומותליקריץ 42 מחרוזות אדומות
חבילה אחת (3.3 אונקיות) אינסטנט תערובת פודינג שוקולד לבןחבילה אחת (3.3 אונקיות) אינסטנט תערובת פודינג שוקולד לבן
הסוכריות של Peachie-oהסוכריות של Peachie-o
2
לטפטף את הביצה על תערובת הקמח, ומערבבים עם מזלג לערבב קלות את החומרים. לסחוט בעדינות עד צורות בצק חלקות. מחלקים אותו לשניים, מלטפים כל חצי לדיסק ועוטפים בפלסטיק. מקררים עד חברה, על 1 שעה.
מרכיבים שתצטרך
בצק פיצה מוכן שנקנה בחנותבצק פיצה מוכן שנקנה בחנות
מלח $ פלפל שחור גרוס טרימלח $ פלפל שחור גרוס טרי
3/4 כוס בזיליקום טרי טחון3/4 כוס בזיליקום טרי טחון
שמן לטיגון, רצוי קנולהשמן לטיגון, רצוי קנולה
3
מחממים התנור ל 35
ציוד שתשתמש בו
בצל קצוץ (2 בצלים)בצל קצוץ (2 בצלים)
4
על משטח עבודה משוריין, רול 1 של דיסקים בצק לתוך מלבן 9-by-24 אינץ מחוספס על 1/8 אינץ ' עבה. באמצעות צלחת כמדריך, לגזור שלושה סיבובים 8 אינץ'.
מרכיבים שתצטרך
דיסקיות ציפוי סוכריות אדומות ו/או ירוקות, אופציונלידיסקיות ציפוי סוכריות אדומות ו/או ירוקות, אופציונלי
5
מעבירים אותם לסדין אפייה גדול עם ניילון לעטוף ביניהם כדי למנוע דבק. חזור עם דיסק הבצק הנותר.
מרכיבים שתצטרך
3/4 כוס בזיליקום טרי טחון3/4 כוס בזיליקום טרי טחון
ציוד שתשתמש בו
קורט פתיתי פלפל אדוםקורט פתיתי פלפל אדום
12 עוגיות אוראו, מרוסקות, מחולקות12 עוגיות אוראו, מרוסקות, מחולקות
6
חותכים את קישוטי עלים מהשאריות לשימוש לקישוט. מקררים את הסיבובים ואת הקישוטים עד המשרד, לפחות 20 דקות.
7
הסר מהמקרר ולתת לעמוד עד גמיש, על 2 דקות.
8
שמן קל תבנית אפייה גדולה. לעטוף את התפוחים מבלי למתוח את הבצק, תוחב אותו סביב ומתחת כדי ליצור חבילה מסודרת.
מרכיבים שתצטרך
1 קילו לחם שיפון בהיר בן יום, חתוך לקוביות1 קילו לחם שיפון בהיר בן יום, חתוך לקוביות
3/4 כוס בזיליקום טרי טחון3/4 כוס בזיליקום טרי טחון
בצל צהוב, קלוף, חצוי וחתוך לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'בצל צהוב, קלוף, חצוי וחתוך לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
קורט פתיתי פלפל אדוםקורט פתיתי פלפל אדום
9
מעבירים את התפוחים לתבנית האפייה. באמצעות סכין קטנה, לעשות חור במאפה בחלק העליון של כל תפוח ולחץ על מקלות קינמון באלכסון דרך החורים לתוך התפוחים, יצירת גבעולים.
מרכיבים שתצטרך
סטולי וניל (אופציונלי לתת לו בעיטה)סטולי וניל (אופציונלי לתת לו בעיטה)
1 קילו לחם שיפון בהיר בן יום, חתוך לקוביות1 קילו לחם שיפון בהיר בן יום, חתוך לקוביות
ציוד שתשתמש בו
קורט פתיתי פלפל אדוםקורט פתיתי פלפל אדום
מסטיק פירות עם פסים כתומיםמסטיק פירות עם פסים כתומים
10
מברישים את המאפה עם הביצה המוכה ואופים את התפוחים במשך כ 1 שעה, או עד שהם מבושלים דרך ואת המאפה הוא השחמה יפה.
מרכיבים שתצטרך
1 קילו לחם שיפון בהיר בן יום, חתוך לקוביות1 קילו לחם שיפון בהיר בן יום, חתוך לקוביות
שמן לטיגון, רצוי קנולהשמן לטיגון, רצוי קנולה
ציוד שתשתמש בו
בצל קצוץ (2 בצלים)בצל קצוץ (2 בצלים)
11
במחבת גדולה, מפזרים את השזיפים עם הסוכר ולהביא לרתיחה על חום גבוה בינוני. מערבבים היטב, לכסות ומבשלים על אש מתונה, ערבוב מדי פעם, עד רק רך, על 8 דקות. באמצעות כפית מחוררת, להעביר את השזיפים לקערה חסינת חום גדולה.
מרכיבים שתצטרך
עוגיות חמאה בקירור בשפופרת, מופרדים ומחולקים לרבעיםעוגיות חמאה בקירור בשפופרת, מופרדים ומחולקים לרבעים
רצועת קליפת לימוןרצועת קליפת לימון
ציוד שתשתמש בו
Ball® או Kerr® Pint עם מכסים ורצועותBall® או Kerr® Pint עם מכסים ורצועות
1 1/2 כוסות בצל קצוץ (2 בצלים)1 1/2 כוסות בצל קצוץ (2 בצלים)
הסוכריות של Peachie-oהסוכריות של Peachie-o
12
מוסיפים את Armagnac למחבת ומבשלים על חום גבוה בינוני עד נוזל הבישול הוא מתקתק, על 3 דקות.
מרכיבים שתצטרך
ארמניאקארמניאק
ציוד שתשתמש בו
1 1/2 כוסות בצל קצוץ (2 בצלים)1 1/2 כוסות בצל קצוץ (2 בצלים)
13
מוסיפים את הסירופ לשזיפים.
מרכיבים שתצטרך
עוגיות חמאה בקירור בשפופרת, מופרדים ומחולקים לרבעיםעוגיות חמאה בקירור בשפופרת, מופרדים ומחולקים לרבעים
2 קופסאות חצאי אגסים בסירופ2 קופסאות חצאי אגסים בסירופ
14
תן לתפוחים להתקרר על תבנית האפייה במשך כ 5 דקות. באמצעות מרית מתכת, להעביר את התפוחים לצלחות.
מרכיבים שתצטרך
1 קילו לחם שיפון בהיר בן יום, חתוך לקוביות1 קילו לחם שיפון בהיר בן יום, חתוך לקוביות
ציוד שתשתמש בו
קורט פתיתי פלפל אדוםקורט פתיתי פלפל אדום
4 בייגלה גדולים מכוסים יוגורט4 בייגלה גדולים מכוסים יוגורט
15
מגישים עם רוטב שזיפים.
מרכיבים שתצטרך
קורצים שומשום לבןקורצים שומשום לבן