תפוחים אפויים במאפה עם רוטב שזיפים
צריך מנה צמחונית בצד? תפוחים אפויים במאפה עם רוטב שזיפים יכול להיות מתכון מדהים ששווה לנסות. מתכון זה מספק 6 מנות. עם 715 קלוריות, 12 גרם חלבון ו 19 גרם של שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %21 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. זה מובא אליך על ידי מזון ויין. מן ההכנה לצלחת, מתכון זה לוקח בערך 3 שעות. אם יש לך קמח, סוכר, שזיפים שזיפים, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. וזה די טוב. נסו שרימפס קוקוס אפוי עם רוטב שזיף שום טבילה, תפוחים אפויים עם רוטב קלבדוס, ו תפוחים אפויים ברוטב רום קרמל (מתכונים דומים).
הוראות
בקערה גדולה, לטאטא את הקמח עם הסוכר והמלח. באמצעות בלנדר מאפה, לחתוך את החמאה עד התערובת דומה ארוחה גסה. בקערה קטנה, לטאטא את הביצה עם חלמון הביצה, ואז לטאטא במים.
לטפטף את הביצה על תערובת הקמח, ומערבבים עם מזלג לערבב קלות את החומרים. לסחוט בעדינות עד צורות בצק חלקות. מחלקים אותו לשניים, מלטפים כל חצי לדיסק ועוטפים בפלסטיק. מקררים עד חברה, על 1 שעה.
על משטח עבודה משוריין, רול 1 של דיסקים בצק לתוך מלבן 9-by-24 אינץ מחוספס על 1/8 אינץ ' עבה. באמצעות צלחת כמדריך, לגזור שלושה סיבובים 8 אינץ'.
מעבירים אותם לסדין אפייה גדול עם ניילון לעטוף ביניהם כדי למנוע דבק. חזור עם דיסק הבצק הנותר.
חותכים את קישוטי עלים מהשאריות לשימוש לקישוט. מקררים את הסיבובים ואת הקישוטים עד המשרד, לפחות 20 דקות.
הסר מהמקרר ולתת לעמוד עד גמיש, על 2 דקות.
שמן קל תבנית אפייה גדולה. לעטוף את התפוחים מבלי למתוח את הבצק, תוחב אותו סביב ומתחת כדי ליצור חבילה מסודרת.
מעבירים את התפוחים לתבנית האפייה. באמצעות סכין קטנה, לעשות חור במאפה בחלק העליון של כל תפוח ולחץ על מקלות קינמון באלכסון דרך החורים לתוך התפוחים, יצירת גבעולים.
מברישים את המאפה עם הביצה המוכה ואופים את התפוחים במשך כ 1 שעה, או עד שהם מבושלים דרך ואת המאפה הוא השחמה יפה.
במחבת גדולה, מפזרים את השזיפים עם הסוכר ולהביא לרתיחה על חום גבוה בינוני. מערבבים היטב, לכסות ומבשלים על אש מתונה, ערבוב מדי פעם, עד רק רך, על 8 דקות. באמצעות כפית מחוררת, להעביר את השזיפים לקערה חסינת חום גדולה.
מוסיפים את Armagnac למחבת ומבשלים על חום גבוה בינוני עד נוזל הבישול הוא מתקתק, על 3 דקות.
מוסיפים את הסירופ לשזיפים.
תן לתפוחים להתקרר על תבנית האפייה במשך כ 5 דקות. באמצעות מרית מתכת, להעביר את התפוחים לצלחות.