תפוחים אפויים מייפל
תפוחים אפויים מייפל נטול גלוטן,, ראשוני וצמחוני קינוח. מתאים ל-4 מנות. מנה אחת מכילה 428 קלוריות, 3 גר' של חלבון, ו 15 גרם שומן. אם יש לך תפוחים, צימוקים זהובים, חמאה, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. נסו תפוחים אפויים מייפל אגוז, תפוחים אפויים מייפל, ו תפוחים אפויים מייפל-חמוציות (מתכונים דומים).
הוראות
מחממים תנור ל 400 F. באמצעות סכין קילוף, להסיר את הליבות לקצץ על 1/2 אינץ פרוסה מהחלק התחתון של כל תפוח, ולכן הם יושבים שטוחים.
מניחים את התפוחים במחבת או 8-עד 9 אינץ ' תבנית אפייה.
טפטוף עם הסירופ. מחלקים את האגוזים והצימוקים בין התפוחים, ממלאים את החללים, ומניחים כל תוספת בצלחת. נקד את התפוחים בחמאה.
אופים עד למכרז, 40 עד 50 דקות. אם משתמשים בתבנית אפייה, יוצקים את הנוזל מן המנה למחבת. מביאים לרתיחה מעל חום בינוני. מבשלים עד שהוא מתעבה מעט, 2 עד 3 דקות. כפית את הרוטב על התפוחים החמים ומגישים עם הגלידה, אם תרצה. טיפ: גאלה ותפוחי יופי רומא הם אידיאליים לאפייה כי הם שומרים על צורתם.