תפוחים אפויים ממולאים בשקדים עם רוטב קרמל ותפוח
תפוחים אפויים ממולאים שקדים עם רוטב קרמל תפוח עשוי להיות רק הקינוח שאתה מחפש. מתכון זה מספק 8 מנות. עם 211 קלוריות, 3 גר' של חלבון, ו 6 גרם של שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %4 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מתכון זה מהמתכונים שלי יש 1 אוהדים. הכנת המנה לוקחת כ 45 דקות. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב ללא גלוטן וצמחוני דיאט. אם יש לך grand marnier, קורטוב של אגוז מוסקט הקרקע, מים, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. עם כפית ציון של 15% המנה הזאת די גרועה. נסו תפוחים אפויים ממולאים שקדים, תפוחים אפויים עם יוגורט תפוחים וקרמל, ו פקאן ממולאים תפוחים ברוטב קרמל (מתכונים דומים).
הוראות
כדי להכין מילוי, מניחים שקדים במעבד מזון; תהליך עד הקרקע דק.
מערבבים שקדים טחונים, סוכר, ו-5 המרכיבים הבאים (דרך ביצה לבנה), מערבבים עד לשלב טוב.
כדי להכין תפוחים, ליבה, להסיר זרעים, בזהירות לגרוף 1 כף מכל חצי תפוח כדי ליצור כוס.
חותכים פרוסה דקה את הצד המעוגל של כל חצי תפוח כדי להפוך משטח שטוח; מניחים תפוחים בצד כוס בצד על מחבת רול ג ' לי מצופה ספריי בישול.
שלב 1 כף סוכר וקינמון; מפזרים בנדיבות על תפוחים. כף על 1 כף מילוי כוס של כל חצי תפוח.
אופים ב 350 במשך 40 דקות או עד תפוחים זהובים ומכרז.
כדי להכין רוטב, לשלב 1/2 כוס סוכר 3 כפות מים בסיר קטן. מבשלים מעל חום בינוני-גבוה (לא מערבבים) עד התערובת מתחילה חום; בעדינות להטות מחבת מערבולת לתערובת חומה באופן שווה. להפחית את החום נמוך; לאט להוסיף סיידר, ערבוב כל הזמן.
הסר מהחום; מערבבים במרכיבים הנותרים.
הערה יין: מאז קינוח זה לא supersweet, זה מושלם עבור זיווג יין. קינוחים מתוקים מאוד קשים יותר לזוג כי הם יכולים להפוך את היין טעם משעמם או ניטראלי. בחירה מצוינת היא Beumes מוסקט-de-Venise מ Jaboulet, צרפת. 2001 הוא כ -16 $עבור חצי בקבוק 375 מיליליטר. רק כוס קטנה של היין המפואר להפליא הזה יגרום לתפוחים האפויים לטעום כמו קורס קינוח שלושה כוכבים. - קארן מקניל .