קושיקשה
מוכן ב1 ש
מנות4
ציון בריאות3
מגזין

תפוחים אפויים פריכים

תפוחים אפויים פריכים
אם אתם רוצים להוסיף עוד מתכונים צמחוניים ללא גלוטן ולקטו-אובו לאוסף שלכם, תפוחים אפויים פריכים עשוי להיות מתכון שכדאי לכם לנסות. מתכון זה מנה ל-4 מנות. תמורת 1.63 דולר למנה , מתכון זה מכסה 11% מהצריכה היומית שלכם של ויטמינים ומינרלים. מנה אחת של מנה זו מכילה כ -4 גרם חלבון , 27 גרם שומן , וסך הכל 559 קלוריות . אם יש לכם סוכר חום, צימוקים, קינמון טחון ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, אתם יכולים להכין אותו. 20 אנשים התרשמו מהמתכון הזה. כמה אנשים מאוד אהבו את הקינוח הזה. מההכנה ועד לצלחת, המתכון הזה אורך בערך שעה . הוא מובא אליכם על ידי Taste of Home. בהתחשב בכל הגורמים, מתכון זה מקבל ציון כף של 42% , וזה ציון מוצק. אם אהבתם את המתכון הזה, ייתכן שתאהבו גם מתכונים כמו תפוחים אפויים טבעוניים עם פירורי שיבולת שועל , עוף אפוי עם תפוחי קינמון , ורוקה שקדים פריכה, מלוחה ופריכה .

הוראות

1
בבלנדר או במעבד מזון, טוחנים את האגוזים והסוכר.
מרכיבים שתצטרך
מקלות קינמון קצריםמקלות קינמון קצרים
תערובת לעוגת שוקולד קנויה אחת, כמו שוקולד מריר לח במיוחד של בטי קרוקר, נאפית לפי הוראות הקופסהתערובת לעוגת שוקולד קנויה אחת, כמו שוקולד מריר לח במיוחד של בטי קרוקר, נאפית לפי הוראות הקופסה
ציוד שתשתמש בו
ועוד 2 כפות מי קרחועוד 2 כפות מי קרח
ליקריץ 42 מחרוזות אדומותליקריץ 42 מחרוזות אדומות
2
מוסיפים קינמון ומניחים בצד.
מרכיבים שתצטרך
גלידת וניל ואגוזי פקאן נוספיםגלידת וניל ואגוזי פקאן נוספים
3
ערבבו את הסוכר החום, הצימוקים ו-2 כפות החמאה; הניחו בצד. הוציאו את ליבת התפוחים וקלפו את שני השלישים העליונים של כל אחד. שפשפו את החלק העליון והדפנות בלימון; סחטו מיץ למרכז.
מרכיבים שתצטרך
שוקולד חצי מתוק או שוקולד לא ממותק, קצוץשוקולד חצי מתוק או שוקולד לא ממותק, קצוץ
1 מקל קינמון (1-1/2 אינץ')1 מקל קינמון (1-1/2 אינץ')
ריבועים כל אחד) ציפוי סוכריות לבן, קצוץ גסריבועים כל אחד) ציפוי סוכריות לבן, קצוץ גס
צבעי מאכל וסוכרים צבעוניים, אופציונליצבעי מאכל וסוכרים צבעוניים, אופציונלי
תלתלי שוקולד לבן לאפייהתלתלי שוקולד לבן לאפייה
פרוסות תפוז חתוכות לשניים לקישוטפרוסות תפוז חתוכות לשניים לקישוט
2 3/4 אונקיות (75 גרם) סולטנות זהובות2 3/4 אונקיות (75 גרם) סולטנות זהובות
4
מברישים את התפוחים ב-2 כפות חמאה; מהדקים את תערובת האגוזים באופן שווה על הצדדים הקלופים.
מרכיבים שתצטרך
ריבועים כל אחד) ציפוי סוכריות לבן, קצוץ גסריבועים כל אחד) ציפוי סוכריות לבן, קצוץ גס
צבעי מאכל וסוכרים צבעוניים, אופציונליצבעי מאכל וסוכרים צבעוניים, אופציונלי
5
מניחים בתבנית אפייה מרובעת לא משומנת בגודל 23 ס"מ. ממלאים את התפוחים בתערובת הצימוקים.
מרכיבים שתצטרך
ריבועים כל אחד) ציפוי סוכריות לבן, קצוץ גסריבועים כל אחד) ציפוי סוכריות לבן, קצוץ גס
1 מקל קינמון (1-1/2 אינץ')1 מקל קינמון (1-1/2 אינץ')
ציוד שתשתמש בו
1-1/2 ליטר גלידת עוגיות ושמנת, רכה1-1/2 ליטר גלידת עוגיות ושמנת, רכה
6
מניחים מקל קינמון בכל תפוח; מזלפים מעל את החמאה הנותרת.
מרכיבים שתצטרך
סטולי וניל (אופציונלי לתת לו בעיטה)סטולי וניל (אופציונלי לתת לו בעיטה)
צבעי מאכל וסוכרים צבעוניים, אופציונליצבעי מאכל וסוכרים צבעוניים, אופציונלי
ריבועים כל אחד) ציפוי סוכריות לבן, קצוץ גסריבועים כל אחד) ציפוי סוכריות לבן, קצוץ גס
7
יוצקים מיץ תפוחים מסביב לתפוחים.
מרכיבים שתצטרך
Ball® או Kerr® Pint עם מכסים ורצועותBall® או Kerr® Pint עם מכסים ורצועות
ריבועים כל אחד) ציפוי סוכריות לבן, קצוץ גסריבועים כל אחד) ציפוי סוכריות לבן, קצוץ גס
8
אפו, ללא מכסה, בחום של 190 מעלות צלזיוס במשך 40-50 דקות או עד שהתפוחים רכים. קררו 15 דקות לפני ההגשה.
מרכיבים שתצטרך
ריבועים כל אחד) ציפוי סוכריות לבן, קצוץ גסריבועים כל אחד) ציפוי סוכריות לבן, קצוץ גס
ציוד שתשתמש בו
סוכר צהוב ומגוון סוכריות מתוקותסוכר צהוב ומגוון סוכריות מתוקות