תפוחים אפויים פריכים
אם אתם רוצים להוסיף עוד מתכונים צמחוניים ללא גלוטן ולקטו-אובו לאוסף שלכם, תפוחים אפויים פריכים עשוי להיות מתכון שכדאי לכם לנסות. מתכון זה מנה ל-4 מנות. תמורת 1.63 דולר למנה , מתכון זה מכסה 11% מהצריכה היומית שלכם של ויטמינים ומינרלים. מנה אחת של מנה זו מכילה כ -4 גרם חלבון , 27 גרם שומן , וסך הכל 559 קלוריות . אם יש לכם סוכר חום, צימוקים, קינמון טחון ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, אתם יכולים להכין אותו. 20 אנשים התרשמו מהמתכון הזה. כמה אנשים מאוד אהבו את הקינוח הזה. מההכנה ועד לצלחת, המתכון הזה אורך בערך שעה . הוא מובא אליכם על ידי Taste of Home. בהתחשב בכל הגורמים, מתכון זה מקבל ציון כף של 42% , וזה ציון מוצק. אם אהבתם את המתכון הזה, ייתכן שתאהבו גם מתכונים כמו תפוחים אפויים טבעוניים עם פירורי שיבולת שועל , עוף אפוי עם תפוחי קינמון , ורוקה שקדים פריכה, מלוחה ופריכה .
הוראות
בבלנדר או במעבד מזון, טוחנים את האגוזים והסוכר.
מוסיפים קינמון ומניחים בצד.
ערבבו את הסוכר החום, הצימוקים ו-2 כפות החמאה; הניחו בצד. הוציאו את ליבת התפוחים וקלפו את שני השלישים העליונים של כל אחד. שפשפו את החלק העליון והדפנות בלימון; סחטו מיץ למרכז.
מברישים את התפוחים ב-2 כפות חמאה; מהדקים את תערובת האגוזים באופן שווה על הצדדים הקלופים.
מניחים בתבנית אפייה מרובעת לא משומנת בגודל 23 ס"מ. ממלאים את התפוחים בתערובת הצימוקים.
מניחים מקל קינמון בכל תפוח; מזלפים מעל את החמאה הנותרת.
יוצקים מיץ תפוחים מסביב לתפוחים.
אפו, ללא מכסה, בחום של 190 מעלות צלזיוס במשך 40-50 דקות או עד שהתפוחים רכים. קררו 15 דקות לפני ההגשה.