תפוחים טריים פוסטר Shortcake
תמיד כיף שיש עוד מתכון של קינוח, אז תנו הזדמנות ל תפוחים טריים פוסטר Shortcake. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים. המתכון הזה מכסה %12 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מחפשים מתכון ששומר על הגזרה? למתכון צמחוני זה יש 639 קלוריות, 6 גר' של חלבון, ו 25 גרם של שומן למנה. 1 אדם ניסה ואהב את המתכון הזה. הכנת המנה לוקחת כ 45 דקות. גשו לסופר וקנו תפוחים טעים זהוב, אבקת אפייה, קורנפלור, ועוד מספר מצרכים לעשות את זה היום. החלטנו את המתכון הזה ראוי לציון spoonacular של 26%. מתכונים דומים: בננות מטפחות עוגת פירות, עוגת תות טרי, ו עוגת לחם תירס עם חזיר וסלסה אפרסק טרי.
הוראות
מניחים מתלה בשליש העליון של התנור; מחממים תנור ל 204°. מעיל גיליון אפייה עם ספריי בישול.
מערבבים קמח, קורנפלור, סוכר, אבקת אפייה ומלח. באמצעות האצבעות, 2 סכינים או בלנדר מאפה, לחתוך בחמאה עד תערובת דומה ארוחה גסה. מערבבים בחלב עם מזלג רק עד תערובת הוא רטוב באופן שווה.
כף גדושה 1/4 כוס מלאה בצק על תבנית אפייה מוכנה לעשות שישה סיבובים.
מפזרים צמרות עם סוכר קינמון.
אופים עד הזהב, 18 עד 20 דקות.
הפוך מילוי: להמס חמאה במחבת כבדה על חום בינוני.
מוסיפים תפוחים ומבשלים, ערבוב, עד מכרז, 8 עד 10 דקות.
מוסיפים סוכר חום, קינמון ומלח; מבשלים עד שהסוכר נמס, על 1 דקה.
מערבבים מיץ תפוחים, רום קורנפלור בקערה קטנה.
מוסיפים למחבת ומבשלים, ערבוב, עד מעובה, 3 עד 4 דקות. אפשר לרוטב להתקרר ולעבות, כ 5 דקות.
כדי לשרת, לחתוך ביסקוויטים במחצית אופקית.
מקום ישבנים תפוחים טריים פוסטר Shortcake על צלחות הגשה בודדות. תערובת תפוחים כפית על תחתית ביסקוויט ולהחליף צמרות ביסקוויט.
מגישים חם עם קצפת, אם תרצה.