תפוחים מוקפצים
תפוחים מוקפצים עשויים להיות רק תוספת שאתה מחפש. המתכון הזה מכסה %4 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. חלק אחד של המנה הזאת מכיל בערך 1 גר' של חלבון, 12 גרם של שומן, וסך הכל 305 קלוריות. והוא יספק כ 4 מנות. זמן הכנת המתכון כ 20 דקות. אם יש לכם קינמון טחון, חמאה, קורנפלור, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב ללא גלוטן וצמחוני דיאט. . עם כפית ציון של 11% המנה הזאת די גרועה. נסו תפוחים מוקפצים, תפוחים מוקפצים וצימוקים, ו בריא יותר מוקפץ תפוחים (מתכונים דומים).
הוראות
במחבת גדולה או בסיר, להמיס חמאה על חום בינוני; להוסיף תפוחים. לבשל, ערבוב כל הזמן, עד תפוחים הם כמעט מכרז, על 6 עד 7 דקות.
ממיסים עמילן תירס במים; מוסיפים למחבת. מערבבים בסוכר חום וקינמון. להרתיח במשך 2 דקות, ערבוב מדי פעם.