קושימומחה
מוכן ב1 ש, 15 דק.
מנות12
ציון בריאות1
מגזין

תפוחים קרמל

תפוחים קרמל
תפוחים קרמל דורש כ 1 שעה ו 15 דקות מההתחלה ועד הסוף. והוא יספק כ 12 מנות. המתכון הזה מכסה %8 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מחפשים מתכון ששומר על הגזרה? ואינו מכיל גלוטן, ומתכון צמחוני יש 561 קלוריות, 3 גר' של חלבון, ו 19 גרם של שומן למנה. זה יכול להיות מהנה בכל עת, אבל זה טוב במיוחד עבור ליל כל הקדושים. אם יש לכם חלב מרוכז, סוכר חום, סירופ מייפל, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. מתכונים דומים: איך להכין תפוחי קרמל}תפוחים פאי קרמל תפוחים, תפוחים קרמל, ו תפוחים קרמל.

הוראות

1
ציוד מיוחד: 12 מקלות עץ
2
מערבבים את כל החומרים יחד, למעט התפוחים, בסיר גדול, ומערבבים עם כף עץ על חום בינוני עד שכל הסוכר מומס ולא גרגירים. השתמש מברשת מאפה רטוב כדי לנגב סביב הצדדים של המחבת כדי לפזר כל גבישי סוכר שעשויים להיווצר.
מרכיבים שתצטרך
ריבועים כל אחד) ציפוי סוכריות לבן, קצוץ גסריבועים כל אחד) ציפוי סוכריות לבן, קצוץ גס
תערובת לעוגת שוקולד קנויה אחת, כמו שוקולד מריר לח במיוחד של בטי קרוקר, נאפית לפי הוראות הקופסהתערובת לעוגת שוקולד קנויה אחת, כמו שוקולד מריר לח במיוחד של בטי קרוקר, נאפית לפי הוראות הקופסה
ציוד שתשתמש בו
מברשת מאפהמברשת מאפה
1 כוס אגוזי מלך, טחונים גס1 כוס אגוזי מלך, טחונים גס
5 ירכי עוף ללא עור וללא עצמות, חתוכות לחתיכות קטנות5 ירכי עוף ללא עור וללא עצמות, חתוכות לחתיכות קטנות
עגבנייה פרוסה, אופציונליעגבנייה פרוסה, אופציונלי
3
קליפ מדחום ממתקים בצד של המחבת ולהביא את תערובת הסוכר לרתיחה מתגלגלת על חום בינוני, ומבשלים עד המדחום קורא 236 מעלות F.
מרכיבים שתצטרך
סוכריות בגודל ביס של סקיטלססוכריות בגודל ביס של סקיטלס
תערובת לעוגת שוקולד קנויה אחת, כמו שוקולד מריר לח במיוחד של בטי קרוקר, נאפית לפי הוראות הקופסהתערובת לעוגת שוקולד קנויה אחת, כמו שוקולד מריר לח במיוחד של בטי קרוקר, נאפית לפי הוראות הקופסה
ציוד שתשתמש בו
מדחום ממתקיםמדחום ממתקים
רוטב חם שמן שומשוםרוטב חם שמן שומשום
עגבנייה פרוסה, אופציונליעגבנייה פרוסה, אופציונלי
4
יוצקים לתוך קערת נירוסטה ולאפשר לו להתקרר עד 200 מעלות F.
ציוד שתשתמש בו
כמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסהכמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסה
5
בעוד הסירופ מתקרר, לדחוף מקל עץ לתוך כל תפוח מלמעלה דרך הליבה. המקל צריך להיות עמוק מספיק כך שהוא לא ייפול כאשר אתה לטבול את התפוח לתוך הקרמל.
מרכיבים שתצטרך
1/3 כוס מיץ קי ליים טרי1/3 כוס מיץ קי ליים טרי
ריבועים כל אחד) ציפוי סוכריות לבן, קצוץ גסריבועים כל אחד) ציפוי סוכריות לבן, קצוץ גס
מגוון קרקרים או צ'יפס פיתהמגוון קרקרים או צ'יפס פיתה
6
קו גיליון עוגיות עם מחצלת אפיית סיליקון או נייר שעווה.
מרכיבים שתצטרך
48 סוכריות בגודל ביס של Skittles48 סוכריות בגודל ביס של Skittles
ציוד שתשתמש בו
טבעות פלפל חריף, פלפלי בננה פרוסים, לקישוט כריךטבעות פלפל חריף, פלפלי בננה פרוסים, לקישוט כריך
7
לטבול כל תפוח לתוך 200 מעלות קרמל, צופה בזהירות, כדי לא לטבול את האצבעות לתוך הקרמל.
מרכיבים שתצטרך
1/3 כוס מיץ קי ליים טרי1/3 כוס מיץ קי ליים טרי
ריבועים כל אחד) ציפוי סוכריות לבן, קצוץ גסריבועים כל אחד) ציפוי סוכריות לבן, קצוץ גס
מגוון קרקרים או צ'יפס פיתהמגוון קרקרים או צ'יפס פיתה
8
הסר את הקרמל העודף על ידי הפיכת התפוחים על קערת הקרמל ולאחר מכן להעביר את גיליון העוגיות. חזור עם התפוחים הנותרים.
מרכיבים שתצטרך
1/3 כוס מיץ קי ליים טרי1/3 כוס מיץ קי ליים טרי
ריבועים כל אחד) ציפוי סוכריות לבן, קצוץ גסריבועים כל אחד) ציפוי סוכריות לבן, קצוץ גס
48 סוכריות בגודל ביס של Skittles48 סוכריות בגודל ביס של Skittles
ציוד שתשתמש בו
טבעות פלפל חריף, פלפלי בננה פרוסים, לקישוט כריךטבעות פלפל חריף, פלפלי בננה פרוסים, לקישוט כריך
כמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסהכמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסה
9
צמרמורת במשך 15 דקות, ולאחר מכן להסיר אותם מן השטיח סיליקון או נייר שעווה.
10
מעבירים למגש הגשה ומגישים.