תפוחים קרמל עם קוקוס & טפטוף שוקולד
תפוחים קרמל עם קוקוס & שוקולד טפטוף נטול גלוטן, קינוח. מנה אחת מכילה 58 קלוריות, 1 גרם של חלבון ו3 גרם של שומן. והוא יספק כ 40 מנות. המתכון הזה מכסה %1 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. זה מושלם עבור ליל כל הקדושים. אם יש לך תפוחים, קרמל, שוקולד חצי מתוק של בייקר, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. לא הרבה אנשים עשו את המתכון הזה, זמן הכנת המתכון כ 1 שעה ו -40 דקות. נסו תפוחים קרמל עם קוקוס & טפטוף שוקולד, מתוק ומלוח ויסקי קינמון תפוח פקאן קרמל + טפטוף שוקולד, ו שוקולד קוקוס קרמל תפוחים (מתכונים דומים).
הוראות
לשטוף תפוחים, ואז להתייבש לחלוטין. (הערה: על מנת שרוטב הקרמל ידבק לתפוחים, התפוחים צריכים להיות מקוררים היטב לפני הכביסה, הייבוש והטבילה ברוטב הקרמל.)
הכנס מקל פופ עץ לתוך קצה גזע של כל תפוח. מיקרוגל קרמל ומים בקערה גדולה למיקרוגל זכוכית על גבוה 2-1/2 דקות. או עד קרמל נמסים לחלוטין תערובת מעורבב היטב כאשר עורר.
מכסים צלחת גדולה עם קלף; תרסיס עם ספריי בישול. לטבול תפוחים, 1 בכל פעם, לרוטב קרמל, הופך באופן שווה מעיל כל תפוח. החזק תפוח טבול מעל קערה לתת עודפי קרמל לטפטף בחזרה לקערה. טובלים תפוחים בקוקוס; מניחים על צלחת מוכנה. מקררים 15 דקות.
מיקרוגל שוקולד בקערה נפרדת למיקרוגל 1 עד 1 דקות. 15 שניות. או עד שוקולד הוא כמעט נמס, ערבוב לאחר 1 דקות.; מערבבים עד נמס לחלוטין.
טפטוף שוקולד על תפוחים; לחזור לצלחת.
מקררים 1 שעה או עד שוקולד הוא מוצק.
הסר תפוחים מהמקרר 15 דקות. לפני ההגשה. (הערה: תפוחים קרמל ניתן בקירור עד 2 ימים לפני ההגשה.)