קושימומחה
מוכן ב1 ש, 5 דק.
מנות10
ציון בריאות15
מגזין

תרד אלפרדו לזניה

תרד אלפרדו לזניה
תשכחו לצאת לאכול או להזמין אוכל לקחת בכל פעם שאתם חושקים באוכל ים תיכוני. נסו להכין תרד אלפרדו לסניאן בבית. אתה מקבל מנה עיקרית שמספיקה ל 10 מנות. מנה אחת של מנה זו מכילה בערך 28 גרם חלבון, 37 גרם שומן, ובסך הכל 577 קלוריות. הוא הביא לך על ידי טעם של הבית. 1 אדם עשה את המתכון הזה יעשה את זה שוב. מההכנה לצלחת, המתכון הזה לוקח מסביב 1 שעה ו 5 דקות. אם יש לכם גבינת ריקוטה מקרטון, גבינת פרמזן, ביצה וחופן מרכיבים אחרים הם כל מה שצריך כדי להפוך את המתכון הזה לטעים כל כך. בסך הכל, מתכון זה מרוויח ציון ספוני מוצק של 50%. מתכונים דומים: תרד אלפרדו לזניה, לזניה אלפרדו תרד לבישול איטי, ו לזניה אלפרדו תרד לבישול איטי.

הוראות

1
משרים את האטריות במים חמים למשך 15 דקות.
מרכיבים שתצטרך
הצעת הגשה: להגיש על פסטה מבושלתהצעת הגשה: להגיש על פסטה מבושלת
רצועת קליפת לימון אחתרצועת קליפת לימון אחת
2
בינתיים, במחבת גדולה, מבשלים את הנקניקיה על אש בינונית עד שהיא כבר לא ורודה.
מרכיבים שתצטרך
גבינת זרלה מגוררת חלקיתגבינת זרלה מגוררת חלקית
ציוד שתשתמש בו
פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'
3
מסננים אטריות; מניחים בצד.
מרכיבים שתצטרך
הצעת הגשה: להגיש על פסטה מבושלתהצעת הגשה: להגיש על פסטה מבושלת
4
מסננים נקניק; מוסיפים את התרד, רוטב אלפרדו, המלח והפלפל.
מרכיבים שתצטרך
כרישה אחת, נקייה וחתוכה לקוביות גדולות, רק החלק הלבןכרישה אחת, נקייה וחתוכה לקוביות גדולות, רק החלק הלבן
רוטב אלפרדורוטב אלפרדו
גבינת זרלה מגוררת חלקיתגבינת זרלה מגוררת חלקית
ביצים, טרופים קלות או 1/2 כוס תחליף ביצהביצים, טרופים קלות או 1/2 כוס תחליף ביצה
5
בקערה קטנה שלבו את גבינות הביצה והצ ' דר, הריקוטה והפרמזן. ב-13 אינץ ' לא משומן. איקס 9-ב. תבנית אפייה, שכבה שליש מתערובת הנקניקיות, האטריות ותערובת הגבינה. חזור על שכבות פעמיים.
מרכיבים שתצטרך
3 כפות גבינת שמנת מופחתת שומן3 כפות גבינת שמנת מופחתת שומן
2 עד 4 כפות תערובת מרק בצל2 עד 4 כפות תערובת מרק בצל
הצעת הגשה: להגיש על פסטה מבושלתהצעת הגשה: להגיש על פסטה מבושלת
1-1/2 כוסות פלפלים אדומים מתוקים קלויים, מסוננים וקצוצים דק1-1/2 כוסות פלפלים אדומים מתוקים קלויים, מסוננים וקצוצים דק
גבינת זרלה מגוררת חלקיתגבינת זרלה מגוררת חלקית
שמן לטיגון, רצוי קנולהשמן לטיגון, רצוי קנולה
ציוד שתשתמש בו
6 פרוסות רוטב חמוציות בג'לי6 פרוסות רוטב חמוציות בג'לי
הסוכריות של Peachie-oהסוכריות של Peachie-o
6
מפזרים גבינת מוצרלה.
מרכיבים שתצטרך
פחית עגבניות איטלקיות או מקסיקניות חתוכות לקוביות, סחוטותפחית עגבניות איטלקיות או מקסיקניות חתוכות לקוביות, סחוטות
7
מכסים ואופים בחום של 350 ניתנים לזיהוי למשך 45 דקות.
ציוד שתשתמש בו
בצל קצוץ (2 בצלים)בצל קצוץ (2 בצלים)
8
תן לעמוד במשך 15 דקות לפני חיתוך.

יין מומלץ: קיאנטיname, Montepulciano, סנג ' ובזה

לזניה עובדת ממש טוב עם קיאנטי, מונטפולצ 'יאנו וסנג' ובזה. לזניה משתלבת היטב עם יין אדום בעל גוף בינוני עם חומציות גבוהה יותר. סנג 'ובזה, מונטפולצ' יאנו וקיאנטי כולם מתאימים לחשבון. קסטלו די מונסנטו איל פוג ' יו קיאנטי קלאסיקו ריסרבה עם דירוג 4.8 מתוך 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 40 דולר לבקבוק.
קסטלו די מונסנטו איל פוג ' יו קיאנטי קלאסיקו ריסרבה
קסטלו די מונסנטו איל פוג ' יו קיאנטי קלאסיקו ריסרבה
צבע: בהיר גרנט אדום. זר: מורכב ומפותח עם ניחוחות פרי בשלים. חיך: אינטנסיבי ועשיר עם משקל רב ותמצית, מתיקות של פירות בשלים להשתהות בגימור ארוך. מומלץ עם: ברווז, ציפורים משחק, מנות בשר אדום. התאמה מצוינת עם קורס גבינה משובח.