תרד אלפרדו לזניה
תשכחו לצאת לאכול או להזמין אוכל לקחת בכל פעם שאתם חושקים באוכל ים תיכוני. נסו להכין תרד אלפרדו לסניאן בבית. אתה מקבל מנה עיקרית שמספיקה ל 10 מנות. מנה אחת של מנה זו מכילה בערך 28 גרם חלבון, 37 גרם שומן, ובסך הכל 577 קלוריות. הוא הביא לך על ידי טעם של הבית. 1 אדם עשה את המתכון הזה יעשה את זה שוב. מההכנה לצלחת, המתכון הזה לוקח מסביב 1 שעה ו 5 דקות. אם יש לכם גבינת ריקוטה מקרטון, גבינת פרמזן, ביצה וחופן מרכיבים אחרים הם כל מה שצריך כדי להפוך את המתכון הזה לטעים כל כך. בסך הכל, מתכון זה מרוויח ציון ספוני מוצק של 50%. מתכונים דומים: תרד אלפרדו לזניה, לזניה אלפרדו תרד לבישול איטי, ו לזניה אלפרדו תרד לבישול איטי.
הוראות
משרים את האטריות במים חמים למשך 15 דקות.
בינתיים, במחבת גדולה, מבשלים את הנקניקיה על אש בינונית עד שהיא כבר לא ורודה.
מסננים אטריות; מניחים בצד.
מסננים נקניק; מוסיפים את התרד, רוטב אלפרדו, המלח והפלפל.
בקערה קטנה שלבו את גבינות הביצה והצ ' דר, הריקוטה והפרמזן. ב-13 אינץ ' לא משומן. איקס 9-ב. תבנית אפייה, שכבה שליש מתערובת הנקניקיות, האטריות ותערובת הגבינה. חזור על שכבות פעמיים.
מכסים ואופים בחום של 350 ניתנים לזיהוי למשך 45 דקות.
תן לעמוד במשך 15 דקות לפני חיתוך.
יין מומלץ: קיאנטיname, Montepulciano, סנג ' ובזה
לזניה עובדת ממש טוב עם קיאנטי, מונטפולצ 'יאנו וסנג' ובזה. לזניה משתלבת היטב עם יין אדום בעל גוף בינוני עם חומציות גבוהה יותר. סנג 'ובזה, מונטפולצ' יאנו וקיאנטי כולם מתאימים לחשבון. קסטלו די מונסנטו איל פוג ' יו קיאנטי קלאסיקו ריסרבה עם דירוג 4.8 מתוך 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 40 דולר לבקבוק.
![קסטלו די מונסנטו איל פוג ' יו קיאנטי קלאסיקו ריסרבה]()
קסטלו די מונסנטו איל פוג ' יו קיאנטי קלאסיקו ריסרבה
צבע: בהיר גרנט אדום. זר: מורכב ומפותח עם ניחוחות פרי בשלים. חיך: אינטנסיבי ועשיר עם משקל רב ותמצית, מתיקות של פירות בשלים להשתהות בגימור ארוך. מומלץ עם: ברווז, ציפורים משחק, מנות בשר אדום. התאמה מצוינת עם קורס גבינה משובח.