תרד-ארטישוק Rollatini
אם יש לכם תרד, גבינת מוצרלה עם לחות נמוכה, מלח ופלפל כשרים, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לטעים כל כך. כדי להשתמש ב המלח הכשר אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,פירורים דלי שומן עוגה (כשר חלבי) כקינוח. נסו רולטיני עוף ותרד, רולטיני עוף עם גבינה, בשר חזיר ותרד, ו רולטיני חצילים עם פנקטן ותרד (מתכונים דומים).
הוראות
הפוך את רוטב הגבינה: להמס את החמאה בסיר בינוני על חום בינוני.
לטאטא את הקמח עד חלקה; לבשל, לטאטא, 1 דקה. בהדרגה לטאטא בחלב קאיין עד חלקה. מביאים לרתיחה ומבשלים, לטאטא מדי פעם, עד מעובה מעט, על 2 דקות.
מסירים מהחום ומקציפים בצ ' דר, מוצרלה ופרמזן עד מומסים.
להוסיף 1/2 כפית מלח וכמה טחינה של פלפל שחור; תן מגניב לטמפרטורת החדר, על 1 שעה.
הפוך את המילוי: להמיס את החמאה במחבת על חום בינוני; להוסיף את הבצל ומבשלים, ערבוב מדי פעם, עד רך, כ 6 דקות.
מוסיפים את התרד, לבבות ארטישוק, רוטב ווסטרשייר ו 1/2 כפית מלח ומבשלים, ערבוב מדי פעם, עד הירקות רכים, כ 5 דקות.
להעביר לקערה ולתת מגניב, 30 דקות. מתבלים במלח ופלפל, ומערבבים בפרמזן, בביצה וב-3/4 כוס של רוטב הגבינה המקורר.
הכן את rollatini: מחממים התנור ל 350 מעלות F. להביא סיר גדול של מים מומלחים לרתיחה ומערבבים בשמן זית.
מוסיפים את האטריות ומבשלים, ערבוב לעתים קרובות, עד גמיש אך לא מבושל לחלוטין, על 8 דקות.
מסננים ושוטפים מתחת למים קרים כדי להתקרר, ואז שוכבים על משטח עבודה.
מורחים באופן שווה 2 1/2 כוסות של רוטב הגבינה בתחתית צלחת אפייה 9-by-13 אינץ'. כף 2 כפות של מילוי תרד בקצה אחד של כל אטריות.
מגלגלים את האטריות סביב המילוי ומניחים את צד התפר בתבנית האפייה. למעלה עם הרוטב שנותר ומפזרים עם מוצרלה ופרמזן.
מכסים את הצלחת בנייר כסף; אופים עד מבעבע, כ -35 דקות. הפעל את המטגן. לחשוף ולצלות עד השחמה כתמים, 2 עד 4 דקות.
בואו לעמוד 10 דקות לפני ההגשה.