קושימומחה
מוכן ב2 שעות, 45 דק.
מנות6
ציון בריאות34
מגזין

תרד-ארטישוק Rollatini

תרד-ארטישוק Rollatini
אם יש לכם תרד, גבינת מוצרלה עם לחות נמוכה, מלח ופלפל כשרים, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לטעים כל כך. כדי להשתמש ב המלח הכשר אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,פירורים דלי שומן עוגה (כשר חלבי) כקינוח. נסו רולטיני עוף ותרד, רולטיני עוף עם גבינה, בשר חזיר ותרד, ו רולטיני חצילים עם פנקטן ותרד (מתכונים דומים).

הוראות

1
הפוך את רוטב הגבינה: להמס את החמאה בסיר בינוני על חום בינוני.
מרכיבים שתצטרך
רוטב גבינהרוטב גבינה
הודו מבושל מגורר (או עוף)הודו מבושל מגורר (או עוף)
ציוד שתשתמש בו
5 ירכי עוף ללא עור וללא עצמות, חתוכות לחתיכות קטנות5 ירכי עוף ללא עור וללא עצמות, חתוכות לחתיכות קטנות
2
לטאטא את הקמח עד חלקה; לבשל, לטאטא, 1 דקה. בהדרגה לטאטא בחלב קאיין עד חלקה. מביאים לרתיחה ומבשלים, לטאטא מדי פעם, עד מעובה מעט, על 2 דקות.
מרכיבים שתצטרך
פרוסה אחת של פנצ'טה בעובי 2.5 ס"מ, קצוצה דקפרוסה אחת של פנצ'טה בעובי 2.5 ס"מ, קצוצה דק
שקית גדולה אחת של צ'יפס טורטיה בטעם לייםשקית גדולה אחת של צ'יפס טורטיה בטעם ליים
לחמניות לבנותלחמניות לבנות
ציוד שתשתמש בו
1/3 כוס מסקרפונה, בטמפרטורת החדר1/3 כוס מסקרפונה, בטמפרטורת החדר
3
מסירים מהחום ומקציפים בצ ' דר, מוצרלה ופרמזן עד מומסים.
מרכיבים שתצטרך
כפית גדושה פטרוזיליה טרייה שטוחה קצוצהכפית גדושה פטרוזיליה טרייה שטוחה קצוצה
3 כפות גבינת שמנת מופחתת שומן3 כפות גבינת שמנת מופחתת שומן
גבעולי שמיר או טרגון טריים, אופציונליגבעולי שמיר או טרגון טריים, אופציונלי
ציוד שתשתמש בו
1/3 כוס מסקרפונה, בטמפרטורת החדר1/3 כוס מסקרפונה, בטמפרטורת החדר
4
להוסיף 1/2 כפית מלח וכמה טחינה של פלפל שחור; תן מגניב לטמפרטורת החדר, על 1 שעה.
מרכיבים שתצטרך
עם 4 גרם שומן או פחות למנה (מומלץ: ביסק עגבניות שמנמן של איימי)עם 4 גרם שומן או פחות למנה (מומלץ: ביסק עגבניות שמנמן של איימי)
1/2 כוס יין מרסלה מתוק1/2 כוס יין מרסלה מתוק
5
הפוך את המילוי: להמיס את החמאה במחבת על חום בינוני; להוסיף את הבצל ומבשלים, ערבוב מדי פעם, עד רך, כ 6 דקות.
מרכיבים שתצטרך
הודו מבושל מגורר (או עוף)הודו מבושל מגורר (או עוף)
1 וחצי כפיות שום כתוש של GOYA® או 3 שיני שום טריות, קצוצות דק1 וחצי כפיות שום כתוש של GOYA® או 3 שיני שום טריות, קצוצות דק
ציוד שתשתמש בו
עגבנייה פרוסה, אופציונליעגבנייה פרוסה, אופציונלי
6
מוסיפים את התרד, לבבות ארטישוק, רוטב ווסטרשייר ו 1/2 כפית מלח ומבשלים, ערבוב מדי פעם, עד הירקות רכים, כ 5 דקות.
מרכיבים שתצטרך
שעועית ירוקה כבושהשעועית ירוקה כבושה
צ'יפס טאקו בשלושה צבעיםצ'יפס טאקו בשלושה צבעים
טורטיות תירס צהובות (15 ס"מ), מחוממותטורטיות תירס צהובות (15 ס"מ), מחוממות
כפית אחת של אורגנו מיובש, שליש כף יד מלאהכפית אחת של אורגנו מיובש, שליש כף יד מלאה
1/2 כוס יין מרסלה מתוק1/2 כוס יין מרסלה מתוק
7
להעביר לקערה ולתת מגניב, 30 דקות. מתבלים במלח ופלפל, ומערבבים בפרמזן, בביצה וב-3/4 כוס של רוטב הגבינה המקורר.
מרכיבים שתצטרך
4 פרוסות גבינת מינסטר, חצויות4 פרוסות גבינת מינסטר, חצויות
רוטב גבינהרוטב גבינה
3 כפות גבינת שמנת מופחתת שומן3 כפות גבינת שמנת מופחתת שומן
פרי תות (25 עד 30 ס"מ) לפי רגלפרי תות (25 עד 30 ס"מ) לפי רגל
ציוד שתשתמש בו
כמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסהכמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסה
8
הכן את rollatini: מחממים התנור ל 350 מעלות F. להביא סיר גדול של מים מומלחים לרתיחה ומערבבים בשמן זית.
מרכיבים שתצטרך
סטייקים של ניו יורקסטייקים של ניו יורק
אורז ארוך במיוחד של קנילה®אורז ארוך במיוחד של קנילה®
ציוד שתשתמש בו
סוכר וניל, ועוד קצת להגשהסוכר וניל, ועוד קצת להגשה
אפונה קפואה של GOYA®, מופשרתאפונה קפואה של GOYA®, מופשרת
9
מוסיפים את האטריות ומבשלים, ערבוב לעתים קרובות, עד גמיש אך לא מבושל לחלוטין, על 8 דקות.
מרכיבים שתצטרך
מתכון לפיצוצ'רימתכון לפיצוצ'רי
10
מסננים ושוטפים מתחת למים קרים כדי להתקרר, ואז שוכבים על משטח עבודה.
מרכיבים שתצטרך
אורז ארוך במיוחד של קנילה®אורז ארוך במיוחד של קנילה®
11
מורחים באופן שווה 2 1/2 כוסות של רוטב הגבינה בתחתית צלחת אפייה 9-by-13 אינץ'. כף 2 כפות של מילוי תרד בקצה אחד של כל אטריות.
מרכיבים שתצטרך
מגוון קרקרים או צ'יפס פיתהמגוון קרקרים או צ'יפס פיתה
כפית אחת של אורגנו מיובש, שליש כף יד מלאהכפית אחת של אורגנו מיובש, שליש כף יד מלאה
מתכון לפיצוצ'רימתכון לפיצוצ'רי
ציוד שתשתמש בו
2 כוסות גבינת צ'דר חריפה מגוררת טרייה2 כוסות גבינת צ'דר חריפה מגוררת טרייה
12
מגלגלים את האטריות סביב המילוי ומניחים את צד התפר בתבנית האפייה. למעלה עם הרוטב שנותר ומפזרים עם מוצרלה ופרמזן.
מרכיבים שתצטרך
כפית גדושה פטרוזיליה טרייה שטוחה קצוצהכפית גדושה פטרוזיליה טרייה שטוחה קצוצה
3 כפות גבינת שמנת מופחתת שומן3 כפות גבינת שמנת מופחתת שומן
מתכון לפיצוצ'רימתכון לפיצוצ'רי
בקבוק רוטב חמוץ מתוק, מחולקבקבוק רוטב חמוץ מתוק, מחולק
10 לחמניות לבנות10 לחמניות לבנות
ציוד שתשתמש בו
2 כוסות גבינת צ'דר חריפה מגוררת טרייה2 כוסות גבינת צ'דר חריפה מגוררת טרייה
13
מכסים את הצלחת בנייר כסף; אופים עד מבעבע, כ -35 דקות. הפעל את המטגן. לחשוף ולצלות עד השחמה כתמים, 2 עד 4 דקות.
ציוד שתשתמש בו
לתבלין (פובלנוס ישתנה בחריפותםלתבלין (פובלנוס ישתנה בחריפותם
כפית אחת של מיץ לימון GOYA®כפית אחת של מיץ לימון GOYA®
14
בואו לעמוד 10 דקות לפני ההגשה.
15
צילום: Con Poulos