תרד, בצל מקורמל ופיצת בייקון
לעולם לא תוכלו לקבל יותר מדי מתכוני מנות עיקריות, אז נסו תרד, בצל מקורמל ופיצן בייקון. מתכון זה מכין 4 מנות עם 684 קלוריות, 31 גרם חלבון, ו 22 גרם שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה 42% של הדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. אם יש לכם בצל, גבינת פרמזן, סוכר ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, תוכלו להכין אותו. כדי להשתמש בסוכר אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגיות סוכר ללא סוכר מזוקק מחיטה מלאה כמו קינוח. הוא הביא לך על ידי המתכונים שלי. הציון הזה די טוב. נסו פיצה בצל מקורמל, תרד ובייקון, תרד, בצל מקורמל ופיצת בייקון, ו פיצה בייקון בצל מקורמל (מתכונים דומים).
הוראות
להכנת בצק, כף קלות את קמח הלחם לכוס מדידה יבשה, ויישר בעזרת סכין.
שלב 1/2 כוס קמח לחם, מים חמים, 1 כפית סוכר ושמרים, תוך ערבוב עם מטרפה.
כפית קלות 1 1/2 כוסות קמח לכל מטרה לכוס מדידה יבשה; מפלסים בעזרת סכין.
שלב בקערה גדולה 1 1/2 כוסות קמח לכל מטרה, 1/2 כוס קמח לחם ומלח, תוך ערבוב עם מטרפה.
מוסיפים תערובת שמרים לתערובת הקמח; מערבבים היטב. הופכים את הבצק למשטח מקומח קלות. ללוש עד לקבלת מרקם חלק ואלסטי (כ -10 דקות); הוסף מספיק קמח שנותר לכל מטרה, 1 כף בכל פעם, כדי למנוע מהבצק להידבק לידיים (הבצק ירגיש דביק).
מניחים בצק בקערה גדולה מצופה בתרסיס בישול, פונים למעיל העליון. מכסים ומניחים לתפוח במקום חמים (85), נקיים מטיוטות, 45 דקות או עד להכפלת גודלם. (לחץ בעדינות שתי אצבעות לבצק. אם הזחה נשארת, הבצק עלה מספיק.) אגרוף בצק למטה; לכסות ולתת לנוח 20 דקות.
להכנת ציפוי, מבשלים בייקון במחבת טפלון גדולה על אש בינונית עד שהוא פריך.
מוציאים בייקון מהתבנית, ושומרים 2 כפיות טפטופים. הניחו בייקון בצד.
הוסף תרד לטפטפות במחבת; לטגן 2 דקות או עד שנבול.
מניחים תרד במסננת, לוחצים עד שבקושי לחים.
מוסיפים בצל ו -2 כפיות סוכר למחבת; מבשלים 12 דקות או עד להזהבה, תוך ערבוב תדיר.
ממיסים חמאה בסיר בינוני על אש בינונית.
מוסיפים שום; מבשלים 2 דקות, תוך ערבוב תדיר.
מוסיפים 3 כפות קמח ופלפל, תוך ערבוב עם מטרפה; מבשלים 30 שניות. מוסיפים חלב בהדרגה תוך ערבוב מתמיד עם מטרפה. מבשלים 5 דקות או עד סמיך ומבעבע, תוך ערבוב מתמיד עם מטרפה.
מרדדים בצק לעיגול בגודל 12 אינץ ' על משטח מקומח.
מניחים בצק על תבנית פיצה (12 אינץ') או תבנית אפייה מצופה בתרסיס בישול ומפזרים קמח תירס. קצוות קצוות של בצק באצבעות כדי ליצור שפה.
מורחים תערובת חלב באופן שווה על הבצק; למעלה עם תרד ובצל.
אופים ב 475 במשך 20 דקות.
מפזרים באופן שווה בייקון וגבינה; אופים 5 דקות נוספות או עד להזהבה.