תרד בקר מוקפץ
תרד ביף מוקפץ היא מנה עיקרית המגישה 4. מתבוננים בדמות שלך? מתכון ואינו מכיל גלוטן, וללא חלב מכיל 621 קלוריות , 38 גרם חלבון ו -12 גרם שומן למנה. , מתכון זה מכסה 36% מהדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. אדם אחד התרשם מהמתכון הזה. אם יש לך אבקת חמישה תבלינים, גרגירי חמין בקר, ערמוני מים ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, אתה יכול להכין את זה. הוא מובא אליך על ידי Taste of Home. מההכנה ועד הצלחת, המתכון הזה לוקח בערך 30 דקות . בכל השיקולים החלטנו שהמתכון הזה ראוי לציון של 83% . מתכונים דומים: תרד מים מוקפצים עם משחת שרימפס (Belacan Kangkung) , מוקפצים ירקות אסייתיים עם בשר בקר טחון ו- Beef Teriyaki Stir Fry .
הוראות
מניחים רוטב סויה בשקית ניילון גדולה הניתנת לסגירה חוזרת; להוסיף סטייק. אטום שקית והפוך למעיל; מקררים עד שעתיים.
מסננים וזורקים את רוטב הסויה.
מערבבים בקערה את עמילן התירס, החמין, אבקת חמשת התבלינים והמים עד לקבלת תערובת חלקה; לְהַפְרִישׁ. במחבת טפלון גדולה או בווק, מטגנים בשר בקר בקבוצות ב-1 כף שמן חם עד שהבקר כבר לא ורוד.
מוציאים מהמחבת ומניחים בצד.
מטגנים גזר בשמן הנותר במשך 2 דקות.
מוסיפים את הפלפל הירוק, הסלרי והפטריות; מטגנים תוך כדי ערבוב במשך 3 דקות.
מוסיפים את ערמוני המים והבצל; מטגנים תוך ערבוב במשך 2 דקות או עד שהירקות רכים. מערבבים את תערובת התירס ומוסיפים למחבת. להביא לרתיחה; מבשלים ומערבבים במשך 2 דקות.
מוסיפים תרד ובשר בקר; מבשלים ומערבבים עד שהתרד נבול והבשר מתחמם.