תרד וגבינה משולשת ממולאת מניקוטי
תרד וגבינה ממולאת בגבינה משולשת עשויה להיות המנה העיקרית שתבוא לכם טוב. מתכון זה מספק 6 מנות. עם 375 קלוריות, 30 גרם חלבון ו 23 גרם של שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %30 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. אם יש לכם מים, קונכיות מניקוטי, בצל, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זמן הכנת המתכון כ 1 שעה ו 15 דקות. נסו מניקוטי ממולא תרד וגבינה, תרד ונקניק ממולאים מניקוטי, ו מניקוטי תרד גבינה (מתכונים דומים).
הוראות
לבשל פסטה לפי ההוראות. בינתיים, לבשל בייקון במחבת גדולה על אש בינונית 4 עד 5 דקות או עד פריך. השתמש בכפית מחוררת כדי להסיר בייקון ממחבת, הזמנת טפטוף במחבת.
לנקז בייקון על מגבות נייר.
מוסיפים בצל ושום לטפטופים; מבשלים ומערבבים 2 דקות.
מוסיפים בשר טחון; מבשלים ומערבבים 6 עד 7 דקות. או עד שכבר לא ורוד. מערבבים בייקון, Neufchatel, תרד, מוצרלה ועשבי תיבול.
מסננים פגזים; למלא בתערובת בשר.
יוצקים רוטב כוס 1 לתוך החלק התחתון של צלחת אפייה 13x9 אינץ'; למעלה עם פגזים.
מוסיפים מים לצנצנת רוטב פסטה. מכסה עם מכסה וצנצנת לנער.
יוצקים מים על פגזים; מכסים בנייר כסף.
אופים 45 דקות. או עד מחומם דרך, חשיפת לאחר 35 דקות. למעלה עם פרמזן.