תרד וטארט פלפל אדום קלוי
תרד וטארט פלפל אדום קלוי דורש בערך 55 דקות מההתחלה ועד הסוף. והוא יספק כ 4 מנות. מנה אחת מכילה 1070 קלוריות, 15 גרם חלבון ו 89 גרם שומן. המתכון הזה מכסה %17 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. אם יש לך piecrust, תרד עלה ורוטב חמאה, פלפלים קלויים בבקבוק, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. וזה לא כזה אדיר. מתכונים דומים: עגבניות קלויות ומטבל פלפל אדום, מטבל פלפל אדום קלוי קל, ו מטבל פלפל אדום קלוי 5 דקות.
הוראות
לפרוש בצק, ולהתגלגל למעגל 12 אינץ'. להתאים את הבצק לתוך מחבת טארט נשלפת 9 אינץ ' עגול מצופה ספריי בישול; לחץ על הבצק נגד הצדדים של המחבת. פירס תחתון וצדדים של בצק עם מזלג.
מניחים מחבת על המדף התחתון בתנור.
אופים ב 400 במשך 14 דקות או עד הזהב.
בעוד קרום אופה, לשלב תרד, פלפלים, וגבינה בקערה.
מערבבים תחליפי ביצה, מלח ופלפל בקערה אחרת.
הסר את הקרום מהתנור; ומפזרים תערובת תרד על החלק התחתון של הקרום.
יוצקים תערובת תחליף ביצה על תערובת תרד. החזר טארט למתלה התחתון.
אופים 37 דקות נוספות או עד הקרום הוא חום זהוב פודינג מוגדר.
מגישים עכשיו או מאוחר יותר
מנה זו יכולה בקלות להיות מוכנה בלילה שאתה משרת אותו או הכין עד יום קדימה. כדי להכין מתכון זה מראש, להתאים את הבצק במחבת טארט, להכין את תערובת הביצה, ולאחסן בנפרד במקרר.