אם $2.39 למנה נופל בתקציב שלך, תרד ועוגת Chard שוויצרי עשוי להיות יוצא מן הכלל צמחוני מתכון לנסות. מתכון זה מספק 10 מנות. עם 317 קלוריות, 12 גרם חלבון ו 16 גרם של שומן כל אחד. גשו לסופר וקנו חמאה, מלח, תרד ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. כמה אנשים הכינו את המתכון הזה, ו-51 היו אומרים שזה פגע במקום. הכנת המנה לוקחת כ 1 שעה ו 20 דקות. נסו ביצים אפויות עם תרד וכריך שוויצרי, Chard שוויצרי או תרד עם צנוברים וצימוקים (ww), ו עוגות שרוולים שוויצריים פריכות עם תרד מוקרם מסקרפונה (מתכונים דומים).
הוראות
1
מחממים תנור ל 191°. חמאה מחבת 9 אינץ ' springform.
3 כוסות שבבי עץ אלון או פקאן, או 6 נתחים גדולים, מושרים במים קרים לפחות שעה אחת ועד 4 שעות
4
להוסיף chard ומבשלים עד נבול.
מרכיבים שתצטרך
Chard שוויצרי
5
הסר chard ובצל עם כפית מחוררת ומניח בקערה גדולה.
מרכיבים שתצטרך
Chard שוויצרי
3 כוסות שבבי עץ אלון או פקאן, או 6 נתחים גדולים, מושרים במים קרים לפחות שעה אחת ועד 4 שעות
ציוד שתשתמש בו
Ball® או Kerr® Pint עם מכסים ורצועות
1/4 כוס עוגיות ג'ינג'ר (בערך 5 עוגיות)
6
מניחים תרד במחבת sautée מחוממת.
מרכיבים שתצטרך
ביצים, טרופים קלות או 1/2 כוס תחליף ביצה
ציוד שתשתמש בו
פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'
7
תטגן עד שתתייבש.
8
תן לתרד להתקרר במחבת.
מרכיבים שתצטרך
ביצים, טרופים קלות או 1/2 כוס תחליף ביצה
ציוד שתשתמש בו
פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'
9
בעוד התרד מתקרר, להוסיף בצל ירוק, שמיר, ביצים, אגוז מוסקט, מלח, פלפל, פטה כדי chard.
מרכיבים שתצטרך
כוס חזה הודו מבושל מגורר
ביצים, טרופים קלות או 1/2 כוס תחליף ביצה
עוגת כיכר חמוציות אחת, שמספיק ממנה נחתכת לקוביות בגודל 1/2 אינץ' כדי להניב 2 כוסות (או השתמשו ב-2 כוסות שאריות דנית או סופגניות בשילוב עם חמוציות מיובשות - ראו להלן)
1 שפופרת בצק פיצה מוכן שנקנה בחנות
Chard שוויצרי
ענפי שמיר טריים שנקטפו
שמן לטיגון, רצוי קנולה
סלט מעורב עלים, שטוף ויבש
5 סוכריות רקיק של Necco, מחולקות
10
מערבבים לשלב.
11
כאשר תרד הוא מגניב מספיק כדי להתמודד, לעטוף מגבות נייר לסחוט לחות רבה ככל האפשר. קוצצים תרד ולהוסיף chard. תערובת לזרוק לשלב.
מרכיבים שתצטרך
ביצים, טרופים קלות או 1/2 כוס תחליף ביצה
Chard שוויצרי
3/4 כוס בזיליקום טרי טחון
ציוד שתשתמש בו
8 מקלות גבינה עטופים בנפרד של 1 אונקיה
12
מעמעמים קלות את המגף.
13
מניחים חתיכה אחת של בצק פילו על פני החלק התחתון של מחבת springform, המאפשר חלק כדי להקפיץ את הצד.
מרכיבים שתצטרך
1 כף שמן מעגבניות מיובשות ארוזות בשמן
ציוד שתשתמש בו
פלפל קלוי ועירית נוספת
14
מברשת עם חמאה.
מרכיבים שתצטרך
1 לימון, קליפה ו-4 טוויסטים לימון
15
הנח עוד חתיכה, חופפת מעט של פילו ליד הראשון, ואז מברשת עם חמאה. המשך ליצור שכבה ראשונה של פילו, fanning החוצה ממרכז המחבת, עד פאן מכוסה. מכסים פילו עם צלחת לחה בין השימושים.
מרכיבים שתצטרך
1 לימון, קליפה ו-4 טוויסטים לימון
ציוד שתשתמש בו
פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'
16
תהליך חוזר של כיסוי המחבת עם פילו עד סך של ארבע שכבות כבר הניח. ממלאים את המחבת בתערובת סלק.
מרכיבים שתצטרך
Chard שוויצרי
ציוד שתשתמש בו
פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'
17
מקפלים קצוות מרופדים של פילו מעל מילוי.
18
מברשת עם חמאה. מכסים כל פתח במרכז העוגה עם פילו, ומברשת עם חמאה.
מרכיבים שתצטרך
1 לימון, קליפה ו-4 טוויסטים לימון
19
מוסיף שכבה אחת יותר של פילו מעל החלק העליון של העוגה, מסיים עם חמאה.