תרד ופלפל אדום קלוי גראטן
תרד ופלפל אדום קלוי גראטן נטול גלוטן, וקמאיות מנה צדדית. והוא יספק כ 8 מנות. חלק אחד של המנה הזאת מכיל בערך 15 גרם חלבון 24 גרם של שומן, וסך הכל 325 קלוריות. המתכון הזה מכסה %34 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. אם יש לכם עלי תרד, מלח, פלפל טחון, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. נסו מטבל פלפל אדום קלוי 5 דקות, מטבל פלפל אדום קלוי קל, ו עגבניות קלויות ומטבל פלפל אדום (מתכונים דומים).
הוראות
מחממים מחבת גדולה ועמוקה מעל חום בינוני-גבוה. עבודה בקבוצות (כ -10 כוסות בכל פעם), תרד טרי ב מחבת יבשה עד ירוק בהיר ונבול, על 2 דקות לכל אצווה.
להעביר תרד למסננת. לסחוט יבש תרד; רול במגבת מטבח כדי להסיר עודף מים.
פלפלים Char ישירות מעל להבת גז או ב broiler עד מושחר מכל הצדדים. מצרף בשקית נייר; תן לעמוד 10 דקות. פיל, זרע ופלפלים פרוסים לרצועות ברוחב 1/4 אינץ'.
ממיסים חמאה עם שמן במחבת גדולה כבדה על חום בינוני.
להוסיף כרישה, שאלוט, ושום; לבשל עד רך, על 5 דקות.
להקציף שמנת וביצים בקערה גדולה להתמזג.
להקציף בכל הגבינות, מלח ופלפל. מערבבים בתרד, תערובת כרישה, ו 2/3 של פלפלים אדומים קלויים (להזמין 1/3 של פלפלים לציפוי). (ניתן להכין 1 יום קדימה. מכסים ומקררים.)
מחממים תנור ל 177°. בנדיבות חמאה 13x9x2 אינץ ' אפייה.
העברת תערובת תרד למנה מוכנה.
אופים gratin עד סכין מוכנס למרכז יוצא נקי, על 50 דקות. סדר רצועות פלפל אדום הנותרים דקורטיבי על גבי gratin ומגישים.