תרד, כרישה, ועוגת גבינה
תרד, כרישה, ועוגת גבינה יכול להיות רק המנה העיקרית שאתה מחפש. מנה אחת מכילה 285 קלוריות, 12 גרם חלבון ו 18 גרם שומן. והוא יספק כ 8 מנות. המתכון הזה מכסה %13 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. המתכון הזה מתאים לצמחוניים. אם יש לכם גבינת פטה, יוגורט יווני, ביצים, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש ב הפלפל אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,קינוח מנטה קל כקינוח. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. נסו גבינת עיזים, כרישה ותרד קיש, תרד, כרישה וטארט גבינת עיזים, ו כרישה ותרד פריטטה (מתכונים דומים).
הוראות
מחממים את השמן במחבת גדולה מעל חום בינוני-נמוך.
מוסיפים את הבצל וקורט של מלח. כיסוי ומבשל, ערבוב מדי פעם, 6 דקות.
מוסיפים את הכרישה, מתבלים עם יותר מלח ופלפל, וממשיכים לבשל, מערבבים מדי פעם, עד שהירקות רכים מאוד ושקופים, בערך 8 דקות.
להעביר לקערה ולהגדיר באמבט קרח להתקרר.
בינתיים, מחממים תנור ל 163°.
בנדיבות מעיל 8 אינץ ' עגול nonstick מחבת springform עם חמאה וצינה.
לנפות יחד את הקמח ואבקת אפייה בקערה בינונית; להפריש.
מערבבים את היוגורט, פטה, תערובת בצל וכרישה, תרד ושמיר בקערה גדולה.
מוסיפים את הביצים ומערבבים לשלב. באמצעות מרית גומי, מערבבים בעדינות בתערובת הקמח ומתבלים עם יותר מלח ופלפל.
יוצקים לתוך המחבת מוכן, בעדינות הקשה על הצדדים כדי ליישר את החלק העליון.
אופים במשך 30 דקות. להגדיל את החום ל 218° ואופים עד חום זהוב ולהגדיר במרכז, על 10 דקות יותר.
להעביר מתלה תיל מגניב במשך 10 דקות לפני חשיפה.