קושימומחה
מוכן ב2 שעות
מנות4
ציון בריאות19
מגזין

תרד ללא גלוטן וטארט בצל

תרד ללא גלוטן וטארט בצל
תרד ללא גלוטן וטארט בצל עשוי להיות רק המתאבן שאתה מחפש. ואינו מכיל גלוטן, ומתכון צמחוני מגיש 4 . מנה זו מכילה סביב 14 גרם חלבון 32 גרם של שומן, וסך הכל 564 קלוריות. גשו לסופר וקנו קמח דורה, עמילן טפיוקה, חמאה, ועוד מספר מצרכים לעשות את זה היום. כדי להשתמש ב הביצה אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגת עגבניות השוקולד של רוז לוי ברנבאום עם גנאש המסתורי כקינוח. מן ההכנה לצלחת, מתכון זה לוקח בערך 2 שעות. נסו מאלפטי נטול גלוטן (כופתאות תרד וריקוטה) עם רוטב עגבניות פשוט (ללא גלוטן, צמחוני), קרמבל ללא גלוטן או טארט עם מילוי אוכמניות ותפוחים (עם אפשרויות ללא סוכר וללא חלב), ו לא לאפות חמאת בוטנים & ג'לי טארט (ללא גלוטן, דגנים ללא, סוכר מזוקק ללא + טבעוני) (מתכונים דומים).

הוראות

1
עבור הקרום: בקערה של מעבד מזון, לשלב קמח דורה, עמילן טפיוקה, ומלח. דופק לשלב.
מרכיבים שתצטרך
עמילן טפיוקהעמילן טפיוקה
קמח דורהקמח דורה
1/2 חבילת בצק עלים קפוא (דף אחד), מופשר1/2 חבילת בצק עלים קפוא (דף אחד), מופשר
לחם בן יום חתוך לקוביות (קוביות בגודל 1.5 ס"מ), ללא קרוםלחם בן יום חתוך לקוביות (קוביות בגודל 1.5 ס"מ), ללא קרום
ציוד שתשתמש בו
עגבניות ירושה, קצוצות, לא חובהעגבניות ירושה, קצוצות, לא חובה
2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך
2
תוסיף חמאה. דופק עד חתיכות הם לא גדולים מ 1/4 אינץ'.
מרכיבים שתצטרך
8 כוסות מרשמלו מיניאטורי, מחולקות8 כוסות מרשמלו מיניאטורי, מחולקות
3
להקציף יחד 1/4 כוס מים וביצה.
מרכיבים שתצטרך
טיפים עגולים לפינה #4טיפים עגולים לפינה #4
תערובת עוגה טבעית באריזהתערובת עוגה טבעית באריזה
ציוד שתשתמש בו
צרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופותצרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופות
4
מוסיפים תערובת ביצים. הפעל מעבד מזון עד כדור בצק צורות, על 45 שניות. אם הבצק יבש, להוסיף כף נוספת של מים עד הבצק מגיע יחד.
מרכיבים שתצטרך
שום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דקשום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דק
טיפים עגולים לפינה #4טיפים עגולים לפינה #4
תערובת עוגה טבעית באריזהתערובת עוגה טבעית באריזה
ציוד שתשתמש בו
עגבניות ירושה, קצוצות, לא חובהעגבניות ירושה, קצוצות, לא חובה
5
לרסס קלות מחבת טארט 10 אינץ ' עם ספריי בישול. לצבוט את חתיכות כף אחת של בצק.
מרכיבים שתצטרך
קורט אחד של פתיתי ירקות מעורבים, או לפי הטעםקורט אחד של פתיתי ירקות מעורבים, או לפי הטעם
שום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דקשום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דק
ציוד שתשתמש בו
דובדבנים מתוקים כהים טריים, מגולענים וחצוייםדובדבנים מתוקים כהים טריים, מגולענים וחצויים
6
מניחים כדורי בצק, על 1/2 אינץ ' זה מזה, סביב קצה המחבת.
מרכיבים שתצטרך
שום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דקשום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דק
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץ, קלוףשרימפס מוקפץ, קלוף
7
מניחים כדורי בצק הנותרים למרכז המחבת, גם במרווחים על 1/2 אינץ ' זה מזה. באמצעות היד שלך, לחץ על הבצק לתחתית המחבת. לאחר מכן לחץ על הבצק סביב קצה כדי ליצור קרום. השתמש כוס מדידה כדי ללחוץ על הבצק בחוזקה למחבת. לקצץ בצק עודף מן הקצוות באמצעות סכין חדה. זין בתחתית בצק במזלג. מחבת כיסוי קל עם ניילון לעטוף להקפיא טארט במשך 45 דקות.
מרכיבים שתצטרך
1/2 חבילת בצק עלים קפוא (דף אחד), מופשר1/2 חבילת בצק עלים קפוא (דף אחד), מופשר
שום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דקשום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דק
עגבניות, שטופות, קליפות דמויות נייר הוסרועגבניות, שטופות, קליפות דמויות נייר הוסרו
ציוד שתשתמש בו
סוכריות ראש אווירסוכריות ראש אוויר
בצל צהוב, חתוך לשמיניותבצל צהוב, חתוך לשמיניות
רול פירות צהוב אחדרול פירות צהוב אחד
שרימפס מוקפץ, קלוףשרימפס מוקפץ, קלוף
1
חום 2 כפות שמן זית על אש בינונית גבוהה במחבת ברזל יצוק גדול עד מנצנץ.
מרכיבים שתצטרך
בקבוק אחד (750 מ"ל) של קוט דו רון או יין אדום יבש אחרבקבוק אחד (750 מ"ל) של קוט דו רון או יין אדום יבש אחר
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץ, קלוףשרימפס מוקפץ, קלוף
2
מוסיפים בצל פרוס ומבשלים, ערבוב לעתים קרובות, עד מתרכך אבל לא השחמה, על 5 דקות. להפחית את החום בינוני נמוך. המשך בישול, ערבוב מדי פעם, עד בצל רך וחום, כ -50 דקות.
מרכיבים שתצטרך
טורטיות קמח טריות, להגשהטורטיות קמח טריות, להגשה
3
הסר בצל מהמחבת ומניח בקערה גדולה להתקרר.
מרכיבים שתצטרך
טורטיות קמח טריות, להגשהטורטיות קמח טריות, להגשה
ציוד שתשתמש בו
2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך
שרימפס מוקפץ, קלוףשרימפס מוקפץ, קלוף
4
להחזיר מחבת לחום גבוה ולהוסיף שמן זית כף הנותרים.
מרכיבים שתצטרך
בקבוק אחד (750 מ"ל) של קוט דו רון או יין אדום יבש אחרבקבוק אחד (750 מ"ל) של קוט דו רון או יין אדום יבש אחר
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץ, קלוףשרימפס מוקפץ, קלוף
5
חום עד מנצנץ.
6
מוסיפים תרד ומבשלים, ערבוב לעתים קרובות עד נבול ומכרז, על 2 דקות.
מרכיבים שתצטרך
ביצים, טרופים קלות או 1/2 כוס תחליף ביצהביצים, טרופים קלות או 1/2 כוס תחליף ביצה
7
מעבירים לקערה עם בצל.
מרכיבים שתצטרך
טורטיות קמח טריות, להגשהטורטיות קמח טריות, להגשה
ציוד שתשתמש בו
2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך
8
התאם מתלה תנור למצב מרכז. מחממים תנור ל 425 °F.
ציוד שתשתמש בו
2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®
9
הסר לעטוף פלסטיק מחבת טארט ואופים עד חום זהוב קלות, כ 25 דקות.
מרכיבים שתצטרך
עגבניות, שטופות, קליפות דמויות נייר הוסרועגבניות, שטופות, קליפות דמויות נייר הוסרו
ציוד שתשתמש בו
בצל צהוב, חתוך לשמיניותבצל צהוב, חתוך לשמיניות
2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®
דובדבנים מתוקים כהים טריים, מגולענים וחצוייםדובדבנים מתוקים כהים טריים, מגולענים וחצויים
10
הסר מחבת טארט מהתנור ומניח על מתלה חוט.
ציוד שתשתמש בו
כתום M&m מעט אפייהכתום M&m מעט אפייה
דובדבנים מתוקים כהים טריים, מגולענים וחצוייםדובדבנים מתוקים כהים טריים, מגולענים וחצויים
2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®
11
מורחים בצל ותרד באופן שווה על החלק התחתון של קליפת טארט אפוי. בקערה בינונית, לטאטא יחד ביצים, חצי וחצי, מלח ופלפל.
מרכיבים שתצטרך
חצי וחציחצי וחצי
ביצים, טרופים קלות או 1/2 כוס תחליף ביצהביצים, טרופים קלות או 1/2 כוס תחליף ביצה
טורטיות קמח טריות, להגשהטורטיות קמח טריות, להגשה
כתף או ירך חזיר ללא עצם, עם שקע שומן עמוק (כ-2.5 ק"ג)כתף או ירך חזיר ללא עצם, עם שקע שומן עמוק (כ-2.5 ק"ג)
20 עד 25 עלי תרד שלמים20 עד 25 עלי תרד שלמים
תערובת עוגה טבעית באריזהתערובת עוגה טבעית באריזה
לחם בן יום חתוך לקוביות (קוביות בגודל 1.5 ס"מ), ללא קרוםלחם בן יום חתוך לקוביות (קוביות בגודל 1.5 ס"מ), ללא קרום
ציוד שתשתמש בו
צרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופותצרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופות
2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך
12
יוצקים לתוך טארט. החזירו מחבת טארט לתנור.
ציוד שתשתמש בו
דובדבנים מתוקים כהים טריים, מגולענים וחצוייםדובדבנים מתוקים כהים טריים, מגולענים וחצויים
2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®
13
אופים עד המילוי מוגדר, כ -20 דקות.
ציוד שתשתמש בו
2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®
14
הסר מהתנור, לאפשר להתקרר במשך 5 דקות, ומגישים.
ציוד שתשתמש בו
2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®