תרד ללא גלוטן וטארט בצל
תרד ללא גלוטן וטארט בצל עשוי להיות רק המתאבן שאתה מחפש. ואינו מכיל גלוטן, ומתכון צמחוני מגיש 4 . מנה זו מכילה סביב 14 גרם חלבון 32 גרם של שומן, וסך הכל 564 קלוריות. גשו לסופר וקנו קמח דורה, עמילן טפיוקה, חמאה, ועוד מספר מצרכים לעשות את זה היום. כדי להשתמש ב הביצה אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגת עגבניות השוקולד של רוז לוי ברנבאום עם גנאש המסתורי כקינוח. מן ההכנה לצלחת, מתכון זה לוקח בערך 2 שעות. נסו מאלפטי נטול גלוטן (כופתאות תרד וריקוטה) עם רוטב עגבניות פשוט (ללא גלוטן, צמחוני), קרמבל ללא גלוטן או טארט עם מילוי אוכמניות ותפוחים (עם אפשרויות ללא סוכר וללא חלב), ו לא לאפות חמאת בוטנים & ג'לי טארט (ללא גלוטן, דגנים ללא, סוכר מזוקק ללא + טבעוני) (מתכונים דומים).
הוראות
עבור הקרום: בקערה של מעבד מזון, לשלב קמח דורה, עמילן טפיוקה, ומלח. דופק לשלב.
תוסיף חמאה. דופק עד חתיכות הם לא גדולים מ 1/4 אינץ'.
להקציף יחד 1/4 כוס מים וביצה.
מוסיפים תערובת ביצים. הפעל מעבד מזון עד כדור בצק צורות, על 45 שניות. אם הבצק יבש, להוסיף כף נוספת של מים עד הבצק מגיע יחד.
לרסס קלות מחבת טארט 10 אינץ ' עם ספריי בישול. לצבוט את חתיכות כף אחת של בצק.
מניחים כדורי בצק, על 1/2 אינץ ' זה מזה, סביב קצה המחבת.
מניחים כדורי בצק הנותרים למרכז המחבת, גם במרווחים על 1/2 אינץ ' זה מזה. באמצעות היד שלך, לחץ על הבצק לתחתית המחבת. לאחר מכן לחץ על הבצק סביב קצה כדי ליצור קרום. השתמש כוס מדידה כדי ללחוץ על הבצק בחוזקה למחבת. לקצץ בצק עודף מן הקצוות באמצעות סכין חדה. זין בתחתית בצק במזלג. מחבת כיסוי קל עם ניילון לעטוף להקפיא טארט במשך 45 דקות.
חום 2 כפות שמן זית על אש בינונית גבוהה במחבת ברזל יצוק גדול עד מנצנץ.
מוסיפים בצל פרוס ומבשלים, ערבוב לעתים קרובות, עד מתרכך אבל לא השחמה, על 5 דקות. להפחית את החום בינוני נמוך. המשך בישול, ערבוב מדי פעם, עד בצל רך וחום, כ -50 דקות.
הסר בצל מהמחבת ומניח בקערה גדולה להתקרר.
להחזיר מחבת לחום גבוה ולהוסיף שמן זית כף הנותרים.
מוסיפים תרד ומבשלים, ערבוב לעתים קרובות עד נבול ומכרז, על 2 דקות.
התאם מתלה תנור למצב מרכז. מחממים תנור ל 425 °F.
הסר לעטוף פלסטיק מחבת טארט ואופים עד חום זהוב קלות, כ 25 דקות.
הסר מחבת טארט מהתנור ומניח על מתלה חוט.
מורחים בצל ותרד באופן שווה על החלק התחתון של קליפת טארט אפוי. בקערה בינונית, לטאטא יחד ביצים, חצי וחצי, מלח ופלפל.
יוצקים לתוך טארט. החזירו מחבת טארט לתנור.
אופים עד המילוי מוגדר, כ -20 דקות.
הסר מהתנור, לאפשר להתקרר במשך 5 דקות, ומגישים.