תרד מוקרם
תמיד כיף שיש עוד מתכון של תוספת, אז תנו הזדמנות ל תרד מוקרם. מחפשים מתכון ששומר על הגזרה? מתכון זה נטול גלוטן וצמחוני יש 164 קלוריות, 5 גר' של חלבון, ו 14 גרם של שומן למנה. המתכון הזה מכסה %24 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא יספק כ 10 מנות. לא הרבה אנשים עשו את המתכון הזה, אם יש לכם מלח כשר, בצל, שמנת כבדה, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. הכנת המנה לוקחת כ 20 דקות. נסו תרד בריא מוקרם: פחות שמנת, יותר תרד, בדיוק כמו טוב, תרד מוקרם, ו תרד מוקרם (מתכונים דומים).
הוראות
מערבבים את השמנת והבצל בסיר קטן מעל חום בינוני ומביאים לרתיחה.
בואו לבשל עד הקרם התעבה ומופחתת בחצי, והבצל רך, על 10 דקות.
מחממים סיר גדול או תנור הולנדי על חום בינוני ומוסיפים כרבע מהתרד לסיר היבש. מבשלים, ערבוב מדי פעם, עד נבול.
הוסף עוד תרד לסיר וחזור עד שכל התרד הוא נבול.שים מסננת בכיור ותעביר את התרד למסננת.
מסננים את הנוזל העודף ומחזירים את התרד לסיר.
מוסיפים את תערובת הקרם מופחת, מתבלים היטב עם מלח ופלפל קאיין, ומערבבים לשלב.