תרד מוקרם
תמיד כיף שיש עוד מתכון של תוספת, אז תנו הזדמנות ל תרד מוקרם. מנה זו מכילה סביב 6 גר' של חלבון, 10 גרם של שומן, וסך הכל 136 קלוריות. מתכון זה נטול גלוטן וצמחוני מספק מנה 6 . הכנת המנה לוקחת כ 45 דקות. גשו לסופר וקנו שמן זית, שום, תרד ועוד מספר מצרכים לעשות היום. מתכונים דומים: תרד בריא מוקרם: פחות שמנת, יותר תרד, בדיוק כמו טוב, תרד מוקרם, ו תרד מוקרם.
הוראות
מחממים את השמן במחבת גדולה מעל חום בינוני.
מוסיפים את הבצל, שום, 1/2 כפית מלח, ו 1/4 כפית פלפל ומבשלים, ערבוב, עד רך, 6 עד 7 דקות.
מוסיפים את גבינת השמנת והחלב ומבשלים, מערבבים, עד שגבינת השמנת נמסה. לסחוט כל נוזל עודף מתוך התרד, להוסיף את התרד לרוטב, ומבשלים עד התערובת מחומם דרך מעובה, 3 עד 4 דקות.