תרד מוקרם
תמיד כיף שיש עוד מתכון של תוספת, אז תנו הזדמנות ל תרד מוקרם. מנה זו מכילה כ 6 גר' של חלבון, 15 גרם של שומן, וסך הכל 200 קלוריות. המתכון הזה מכסה %28 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא יספק כ 4 מנות. אם יש לך אגוז מוסקט, בצל וידאלי, שמנת כבדה, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. 7 אנשים התרשמו מהמתכון הזה. זוהי אפשרות טובה אם אתה מחפש תפריט ללא גלוטן ראשוני וצמחוני דיאט. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 15 דקות. נסו תרד בריא מוקרם: פחות שמנת, יותר תרד, בדיוק כמו טוב, תרד מוקרם, ו תרד מוקרם (מתכונים דומים).
הוראות
במחבת סאוט בינונית על חום בינוני גבוה, להמיס חמאה ולאחר מכן להוסיף את שמן הזית.
מערבבים בצל ושום; מבשלים 2 דקות עד רך.
מוסיף את התרד קצוץ וחם דרך.
מוסיפים את המלח, הפלפל, אגוז מוסקט והשמנת הכבדה.
מערבבים היטב. מבשלים עד נוזל מפחית בחצי, בערך 3 עד 4 דקות.