תרד מוקרם
תרד מוקרם עשוי להיות רק תוספת אתה מחפש. מתכון זה מספק 4 מנות. עם 322 קלוריות, 13 גרם חלבון ו 24 גרם של שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %40 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. זמן הכנת המתכון כ 35 דקות. אם יש לכם תרד תינוק, בצל, חלבוקומץ של מרכיבים אחרים, הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. מתכונים דומים: תרד בריא מוקרם: פחות שמנת, יותר תרד, בדיוק כמו טוב, תרד מוקרם, ו תרד מוקרם.
הוראות
תראה איך להכין את המתכון הזה.
מעיל גדול, ישר צדדי מחבת סאוט עם שמן זית וחום על חום בינוני.
מוסיף את התרד, כיסוי ו לטגן עד נבול בעדינות.
הסר את התרד מהמחבת למסננת להגדיר בתוך קערה כדי לאפשר לטמיון התרד וקריר.
הסר כל נוזל מהחלק התחתון של מחבת סאוט מעיל בקלילות עם שמן זית.
מחממים את השמן על חום בינוני, מוסיפים את הבצל, ומתבלים במלח, לפי הטעם.
מטגנים את הבצלים עד שהם שקופים מאוד ארומטיים, על 5 עד 7 דקות.
מוסיפים את השום ואת הטחון במשך 2 עד 3 דקות נוספות.
מוסיפים את החמאה, וכאשר מוסיפים את הקמח. מבשלים עד שזה המרקם של חול רטוב, על 5 עד 6 דקות.
להקציף בחלב, פלפל קאיין Parmigiano. טעם לתיבול ומתבלים במלח, במידת הצורך, (זה יהיה). מביאים את החלב לרתיחה, ואז להפחית את החום ומבשלים במשך 5 עד 6 דקות, ערבוב מדי פעם, כך החלב לא חורך על הקרקעית.
מוסיפים את התרד שמורות ומערבבים לשלב. לטעום ולהתאים את התיבול, במידת הצורך.
מעבירים לקערת הגשה ומגישים.