תרד מוקרם
תרד מוקרם עשוי להיות רק תוספת אתה מחפש. המתכון הזה מכסה %26 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא יספק כ 4 מנות. מחפשים מתכון ששומר על הגזרה? למתכון צמחוני זה יש 111 קלוריות, 8 גר' של חלבון, ו 5g של שומן למנה. גשו לסופר וקנו מלח, גבינת שמנת, אגוז מוסקט טחון ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. מתכון זה מהמתכונים שלי יש 1 אוהדים. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 45 דקות. נסו תרד בריא מוקרם: פחות שמנת, יותר תרד, בדיוק כמו טוב, תרד מוקרם, ו תרד מוקרם (מתכונים דומים).
הוראות
הסר גבעולים גדולים מתרד, ולשטוף עם מים קרים; לנקז.
מניחים תנור הולנדי גדול מעל חום בינוני, ומוסיפים תרד. (תרד יצטרך להיות ארוז היטב לתוך המחבת לבשל את כל זה באצווה אחת). מכסים ומבשלים 5 דקות או עד wilts תרד; מערבבים היטב לאחר 2 דקות.
מניחים תרד במסננת, ולנקז היטב, הקשה על תרד עם החלק האחורי של כף כדי להסיר לחות רבה ככל האפשר.
מניחים מחבת מצופה ספריי בישול על חום בינוני עד חם.
להוסיף שאלוט; saut 2 דקות.
מערבבים קמח, מלח ואגוז מוסקט; מוסיפים למחבת, מערבבים היטב. לבשל 30 שניות.
מוסיפים חלב וגבינה, ערבוב עם מקצף; לבשל 1 דקה או עד עבה.
מוסיפים תרד; מבשלים 30 שניות או עד מחומם היטב.