תרד מוקרם
תרד מוקרם יכול להיות מתכון טוב כדי להרחיב את אוסף מנות ראשונות שלך. מנה זו מכילה כ 9 גר' של חלבון, 5 גרם של שומן, וסך הכל 127 קלוריות. והוא מתאים להגשה ל 4 מנות סועדים.. 35 אנשים התרשמו מהמתכון הזה. גשו לסופר וקנו תרד, חלב התאדה, מרק עוף, ועוד מספר מצרכים לעשות את זה היום. הכנת המנה לוקחת כ 20 דקות. המתכון הזה מתאים לצמחוניים. תרד בריא מוקרם: פחות שמנת, יותר תרד, בדיוק כמו טוב, תרד מוקרם, ו תרד מוקרם דומים מאוד למתכון זה.
הוראות
תראה איך להכין את המתכון הזה.
לסחוט את כל המים מהתרד. במחבת גדולה, מחממים את השמן על חום בינוני.
מוסיפים את שאלוט ומבשלים, ערבוב, עד שהתרכך, על 2 דקות.
מוסיף את הקמח ומבשל, ערבוב, במשך 30 שניות.
מוסיפים את החלב והמרק ומבשלים, מגרדים את כל החתיכות מתחתית המחבת. להביא לרתיחה ולבשל במשך 2 דקות.
מוסיפים את התרד ומבשלים עד מכרז, על 5 דקות. מערבבים את החלב התאדה ואגוז מוסקט ומתבלים לפי הטעם עם מלח ופלפל.
מקור מצוין של: חלבון, ויטמין A, ריבופלבין, חומצה פולית, סידן, מגנזיום, מנגן, אשלגן
מקור טוב של: סיבים, תיאמין, ויטמין B6, ויטמין C, ויטמין D, נחושת, יוד, ברזל, זרחן, סלניום