תרד מוקרם ופטריות
תמיד כיף שיש עוד מתכון של תוספת, אז תנו הזדמנות ל תרד מוקרם ופטריות. מתכון זה מספק 6 מנות. עם 84 קלוריות, 4 גר' של חלבון, ו 5g של שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %18 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. אם יש לכם שום, פלפל, גבינת שמנת 3-פחות שומן, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. המתכון הזה מתאים לצמחוניים. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 19 דקות. נסו תרד מוקרם ופטריות, פטריות מוקרם תרד Portabella, ו מוקרם תרד ממולא פטריות (מתכונים דומים).
הוראות
מחממים מחבת גדולה מעל חום בינוני גבוה.
להוסיף 1 1 1/2 כפיות שמן; מערבולת מעיל.
מוסיפים פטריות; מבשלים 6 דקות או עד שהנוזל מתאדה.
הוסף 1 1/2 כפיות שמן למחבת; מערבולת למעיל.
להוסיף תרד; לבשל 1 דקה או עד wilts תרד.
מחממים תנור הולנדי על אש בינונית.
להוסיף 1 כפית שמן הנותרים; מערבולת מעיל.
להוסיף שאלוט ושום; לבשל 1 דקה, ערבוב כל הזמן.
מערבבים חלב וקמח, ערבוב עם מקצף.
מוסיפים תערובת חלב, מלח, פלפל ואגוז מוסקט למחבת; מביאים לרתיחה, תוך ערבוב מתמיד. מבשלים 3 דקות או עד מעובה, תוך ערבוב כל הזמן.
מוסיפים גבינה; מערבבים עד שהגבינה נמסה והתערובת חלקה.
מוסיפים פטריות ותרד לתערובת חלב, וזורקים בעדינות למעיל.