תרד מוקרם עם פרנו
תרד מוקרם עם פרנו עשוי להיות רק את המנה בצד אתה מחפש. ואינו מכיל גלוטן, ומתכון צמחוני מגיש 6 . חלק אחד של המנה הזאת מכיל בערך 3 גר' של חלבון, 15 גרם של שומן, וסך הכל 169 קלוריות. אם יש לכם אגוז מוסקט טחון, קצפת, עלי תרד, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. וזה טוב. מתכונים דומים: תרד בריא מוקרם: פחות שמנת, יותר תרד, בדיוק כמו טוב, תרד מוקרם, ו תרד מוקרם.
הוראות
במחבת 5-6 ליטר מעל חום גבוה, מערבבים תרד עד נבול, על 5 דקות.
ניקוז, חיסכון נוזלי. טהור כמחצית התרד במעבד מזון או בלנדר.
להחזיר נוזלי תרד שמורים למחבת ולהוסיף שמנת, 1/2 כפית אגוז מוסקט, ו 1 כף Pernod. מרתיחים מעל חום גבוה עד תערובת מצטמצם כ 1/2 כוס, כ 10 דקות. מערבבים בתרד טהור שלם ואגוז מוסקט נוסף ופרנוד לפי הטעם; מערבבים עד מבעבע. מתבלים לפי הטעם במלח ופלפל.