תרד מוקרם עם שאלוט פריך
תרד מוקרם עם שאלוט פריך עשוי להיות התוספת שחיפשתם. והוא מספק כ 6 מנות . מנה זו מכילה כ 11 גר' של חלבון, 11 גרם של שומן, וסך הכל 229 קלוריות. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 25 דקות. אם יש לכם קמח, שמן צמחי, מלח ופלפל כשרים, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. נסו סטקהאוס מוקרם תרד עם בצלצלים פריכים, ביצים עם תרד מוקרם חרדל ופירורי לחם פריכים, ו מצה ברי עם תרד מוקרם ובצל פריך (מתכונים דומים).
הוראות
כדי להכין את שאלוט: למלא סיר עמוק עם כ 2 סנטימטרים של שמן צמחי.
חום מעל חום בינוני עד מדחום עמוק שומן קורא 360 מעלות. (לחלופין, להשתמש בטיגון חשמלי עמוק שומן). לזרוק את שאלוט עם הקמח בקערה גדולה, מעיל.
העברה למסננת ולנער כדי להסיר את הקמח העודף.
מוסיפים את שאלוט לשמן החם ומבשלים עד חום זהוב, כ 2 דקות.
הסר את השאלוט עם כפית מחוררת, לנקז על מגבות נייר, ומפזרים מלח ופלפל.
לשטוף את התרד בכמה שינויים של מים קרים.
מסננים במסננת וערימה לסיר גדול שאינו מגיב.
מניחים את הסיר על חום בינוני ומבשלים, ערבוב, עד רק נבול, על 3 דקות. (התרד יהיה קיטור ומבשל במים נצמדים לעלים שלה.)
מסננים ושוטפים מתחת למים זורמים קרים. השתמש בידיים שלך כדי לסחוט את המים.
העברה למשטח עבודה וקוצצים גס. ממיסים את החמאה בסיר קטן על אש בינונית.
מוסיפים את הקמח ומבשלים, ערבוב, במשך 2 דקות.
יוצקים את החלב, לטאטא כל הזמן, ולהגדיל את החום בינוני גבוה. מביאים לרתיחה, ערבוב לעתים קרובות, ומבשלים עד עבה וחלק, 3 עד 5 דקות. מתבלים עם אגוז מוסקט, מלח ופלפל. מערבבים את התרד ממש לפני ההגשה וחמים דרך תחת חום נמוך, על 3 דקות.
מגישים את התרד חם, מעוטר בצלצלים מטוגנים.