קושיבינוני
מוכן ב25 דק.
מנות6
ציון בריאות55
סוגי מאכליםתוספות
מגזין

תרד מוקרם עם שאלוט פריך

תרד מוקרם עם שאלוט פריך
תרד מוקרם עם שאלוט פריך עשוי להיות התוספת שחיפשתם. והוא מספק כ 6 מנות . מנה זו מכילה כ 11 גר' של חלבון, 11 גרם של שומן, וסך הכל 229 קלוריות. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 25 דקות. אם יש לכם קמח, שמן צמחי, מלח ופלפל כשרים, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. נסו סטקהאוס מוקרם תרד עם בצלצלים פריכים, ביצים עם תרד מוקרם חרדל ופירורי לחם פריכים, ו מצה ברי עם תרד מוקרם ובצל פריך (מתכונים דומים).

הוראות

1
כדי להכין את שאלוט: למלא סיר עמוק עם כ 2 סנטימטרים של שמן צמחי.
מרכיבים שתצטרך
שמן צמחישמן צמחי
שאלותשאלות
ציוד שתשתמש בו
מחבת רוטבמחבת רוטב
2
חום מעל חום בינוני עד מדחום עמוק שומן קורא 360 מעלות. (לחלופין, להשתמש בטיגון חשמלי עמוק שומן). לזרוק את שאלוט עם הקמח בקערה גדולה, מעיל.
מרכיבים שתצטרך
שאלותשאלות
קמח לכל מטרהקמח לכל מטרה
ציוד שתשתמש בו
מדחום מטבחמדחום מטבח
קערהקערה
3
העברה למסננת ולנער כדי להסיר את הקמח העודף.
מרכיבים שתצטרך
קמח לכל מטרהקמח לכל מטרה
סוכר אדום גססוכר אדום גס
ציוד שתשתמש בו
מסננתמסננת
4
מוסיפים את שאלוט לשמן החם ומבשלים עד חום זהוב, כ 2 דקות.
מרכיבים שתצטרך
שאלותשאלות
שמן בישולשמן בישול
5
הסר את השאלוט עם כפית מחוררת, לנקז על מגבות נייר, ומפזרים מלח ופלפל.
מרכיבים שתצטרך
מלח ופלפלמלח ופלפל
שאלותשאלות
ציוד שתשתמש בו
כף מחוררתכף מחוררת
מגבות ניירמגבות נייר
6
לשטוף את התרד בכמה שינויים של מים קרים.
מרכיבים שתצטרך
תרדתרד
מיםמים
7
מסננים במסננת וערימה לסיר גדול שאינו מגיב.
ציוד שתשתמש בו
מסננתמסננת
סירסיר
8
מניחים את הסיר על חום בינוני ומבשלים, ערבוב, עד רק נבול, על 3 דקות. (התרד יהיה קיטור ומבשל במים נצמדים לעלים שלה.)
מרכיבים שתצטרך
תרדתרד
מיםמים
ציוד שתשתמש בו
סירסיר
9
מסננים ושוטפים מתחת למים זורמים קרים. השתמש בידיים שלך כדי לסחוט את המים.
מרכיבים שתצטרך
מיםמים
10
העברה למשטח עבודה וקוצצים גס. ממיסים את החמאה בסיר קטן על אש בינונית.
מרכיבים שתצטרך
חמאהחמאה
ציוד שתשתמש בו
מחבת רוטבמחבת רוטב
11
מוסיפים את הקמח ומבשלים, ערבוב, במשך 2 דקות.
מרכיבים שתצטרך
קמח לכל מטרהקמח לכל מטרה
12
יוצקים את החלב, לטאטא כל הזמן, ולהגדיל את החום בינוני גבוה. מביאים לרתיחה, ערבוב לעתים קרובות, ומבשלים עד עבה וחלק, 3 עד 5 דקות. מתבלים עם אגוז מוסקט, מלח ופלפל. מערבבים את התרד ממש לפני ההגשה וחמים דרך תחת חום נמוך, על 3 דקות.
מרכיבים שתצטרך
תרדתרד
מוסקטמוסקט
פלפלפלפל
חלבחלב
מלחמלח
ציוד שתשתמש בו
מקציףמקציף
13
מגישים את התרד חם, מעוטר בצלצלים מטוגנים.
מרכיבים שתצטרך
שאלותשאלות
תרדתרד