תרד נבול עם חמאת אגוז מוסקט
תמיד כיף שיש עוד מתכון של תוספת, אז תנו הזדמנות ל תרד נבול עם חמאת אגוז מוסקט. והוא יספק כ 8 מנות. המתכון הזה מכסה %30 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מחפשים מתכון ששומר על הגזרה? ואינו מכיל גלוטן,, ומתכון צמחוני יש 146 קלוריות, 7 גר' של חלבון, ו 9g של שומן למנה. אם יש לך תרד שטוח עלה, אגוז מוסקט, חמאה, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. הכנת המנה לוקחת כ 35 דקות. מתכונים דומים: סנאפר מוקפץ על תרד נבול עם חמאת זינפנדל מחושלת, תרד & אגוז מוסקט cannelloni, ו תרד מפולפל עם קרם אגוז מוסקט.
הוראות
להביא 1 כוס מים לרתיחה בסיר גדול רחב על חום גבוה, ואז לבשל תרד, משליך עם מלקחיים, עד נבול לחלוטין, על 5 דקות.
מסננים במסננת, הקשה עם גב כף כדי לחלץ נוזל ככל האפשר.
מחממים חמאה באותו סיר על חום בינוני עד הקצף שוככת, ואז מערבבים אגוז מוסקט, 1/2 כפית מלח, 1/4 כפית פלפל, ותרד. לבשל, לזרוק עם מלקחיים, עד רק מחומם דרך.
תרד ניתן לשטוף מיובש 1 יום קדימה ומקורר, עטוף מגבות נייר, בשקית אטומה.
ראה ניתוח מלא של נתוני תזונה של מתכון זה ›