תרד, עדשים אדומים וקארי שעועית
תרד, עדשים אדומים, וקארי שעועית עשויה להיות המנה העיקרית שתבוא לכם טוב. מחפשים מתכון ששומר על הגזרה? ואינו מכיל גלוטן, ומתכון צמחוני יש 437 קלוריות, 25 גרם חלבון ו 10 גרם של שומן למנה. המתכון הזה מכסה %37 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא יספק כ 4 מנות. 1 אדם ניסה ואהב את המתכון הזה. . אם יש לכם שום, כוסברה, עגבניותוקומץ של מרכיבים אחרים, הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש ב כורכום הקרקע אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגת לימון מלא דובדבנים כקינוח. זמן הכנת המתכון כ 35 דקות. עם כפית נסו תרד, עדשים אדומים וקארי שעועית, עדשים אדומים מהירים וקארי תרד, ו עדשים, תפוחי אדמה & קארי תרד (מתכונים דומים).
הוראות
שוטפים עדשים ומניחים בסיר עם מספיק מים כדי לכסות. מביאים לרתיחה. להפחית את החום נמוך, לכסות את הסיר, ומבשלים על אש נמוכה במשך 20 דקות.
בקערה, מערבבים יחד מחית עגבניות ויוגורט. מתבלים עם garam masala, כורכום, כמון, ואבקת צ ' ילה. מערבבים עד שמנת.
מחממים שמן במחבת מעל חום בינוני. מערבבים בצל, שום, וג ' ינג ' ר; לבשל עד בצל מתחיל חום. מערבבים בתרד; מבשלים עד ירוק כהה ונבול. מערבבים בהדרגה בתערובת יוגורט. ואז מערבבים עגבניות וכוסברה.
מערבבים עדשים ושעועית מעורבת לתערובת עד משולב היטב.