תמיד כיף שיש עוד מתכון של מנה עיקרית, אז תנו הזדמנות ל תרד, פסטה, מרק אפונה. מתאים ל-4 מנות. חלק אחד של המנה הזאת מכיל בערך 13 גרם חלבון 6 גרם של שומן, וסך הכל 222 קלוריות. זה יכול להיות מהנה בכל עת, אבל זה טוב במיוחד עבור סתיו. אם יש לכם תרד תינוק, orzo, בצל ירוקוקומץ של מרכיבים אחרים, הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש ב מיץ לימון אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגיות לימון עם ציפוי לימון {מחווה לרוקסן} כקינוח. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. נסו מרק מהמזווה (: מרק נקניק, שעועית ופסטה עם תרד), מרק תרד ופסטה איטלקי מהיר, ו סלט אפונה קר (מתכונים דומים).
הוראות
1
מחממים סיר גדול מעל חום גבוה.
ציוד שתשתמש בו
גריסי פנינה לבנים
2
מוסיפים שמן זית למחבת; מערבולת למעיל.
מרכיבים שתצטרך
סטייקים של ניו יורק
ציוד שתשתמש בו
עגבנייה פרוסה, אופציונלי
3
מוסיפים שום ובצל; לטגן 30 שניות, ערבוב כל הזמן.
מרכיבים שתצטרך
שום גויה®
1 וחצי כפיות שום כתוש של GOYA® או 3 שיני שום טריות, קצוצות דק
4
מוסיפים מרק עוף ו 2 כוסות מים; מביאים לרתיחה.
מרכיבים שתצטרך
שעועית מטוגנת מחדש, מחוממת היטב, מוסיפים מעט ציר עוף או מים כדי לאפשר מרקם חלק למריחה
1 כוס גריסי פנינה לבנים
5
מוסיפים אורזו, קליפת לימון וחומוס. מכסים ומבשלים 10 דקות או עד אורזו נעשה. מערבבים אורגנו הבא 4 מרכיבים (דרך תרד). מצקת 1 3/4 כוסות מרק לתוך כל אחד 4 קערות; העליון כל מנה עם כ 4 כפיות גבינה.