תרד, פסטה ומרק אפונה
תמיד כיף שיש עוד מתכון של מנה עיקרית, אז תנו הזדמנות ל תרד, פסטה, מרק אפונה. מתאים ל-4 מנות. חלק אחד של המנה הזאת מכיל בערך 13 גרם חלבון 6 גרם של שומן, וסך הכל 222 קלוריות. זה יכול להיות מהנה בכל עת, אבל זה טוב במיוחד עבור סתיו. אם יש לכם תרד תינוק, orzo, בצל ירוקוקומץ של מרכיבים אחרים, הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש ב מיץ לימון אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגיות לימון עם ציפוי לימון {מחווה לרוקסן} כקינוח. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. נסו מרק מהמזווה (: מרק נקניק, שעועית ופסטה עם תרד), מרק תרד ופסטה איטלקי מהיר, ו סלט אפונה קר (מתכונים דומים).
הוראות
מחממים סיר גדול מעל חום גבוה.
מוסיפים שמן זית למחבת; מערבולת למעיל.
מוסיפים שום ובצל; לטגן 30 שניות, ערבוב כל הזמן.
מוסיפים מרק עוף ו 2 כוסות מים; מביאים לרתיחה.
מוסיפים אורזו, קליפת לימון וחומוס. מכסים ומבשלים 10 דקות או עד אורזו נעשה. מערבבים אורגנו הבא 4 מרכיבים (דרך תרד). מצקת 1 3/4 כוסות מרק לתוך כל אחד 4 קערות; העליון כל מנה עם כ 4 כפיות גבינה.