קושימומחה
מוכן ב1 ש, 15 דק.
מנות6
ציון בריאות33
מגזין

תרד פסטו מניקוטי

תרד פסטו מניקוטי
זמן ההכנה הכולל ייקח כ 1 שעה ו 15 דקות. אם יש לכם ביצה, מניקוטי, רוטב פסטה עגבניות, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. עם כפית ציון של 72% המנה הזאת די טובה. נסו תרד פסטו מניקוטי, פסטו-עוף מניקוטי, ו קורא: מניקוטי עם פסטו Cheeeeze קשיו (מתכונים דומים).

הוראות

1
תנור חום עד 204°. ספריי 13x9 אינץ ' (3 ליטר) צלחת אפייה זכוכית עם ספריי בישול nonstick. קוק מניקוטי כדי doneness הרצוי לפי הוראות על החבילה.
מרכיבים שתצטרך
קורט אחד של פתיתי ירקות מעורבים, או לפי הטעםקורט אחד של פתיתי ירקות מעורבים, או לפי הטעם
מניקוטימניקוטי
ציוד שתשתמש בו
פלפל אדום, חתוך לשלישיםפלפל אדום, חתוך לשלישים
2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®
2
מסננים; לשטוף עם מים קרים כדי להתקרר.
מרכיבים שתצטרך
גבינת פרמזן מגוררת טרייה, בתוספת הקליפה (אופציונלי)גבינת פרמזן מגוררת טרייה, בתוספת הקליפה (אופציונלי)
3
לנקז היטב.
4
בינתיים, בקערה גדולה, לשלב בשר טחון, תרד, גבינה, פסטו וביצה. אם תרצה, להוסיף מלח ופלפל; לערבב היטב. למילוי קל יותר, מניחים תערובת בשר בשקית פלסטיק להקפאה חוזרת; שקית חותם.
מרכיבים שתצטרך
פפרונצ'יני, לקישוטפפרונצ'יני, לקישוט
1 כפית זרעי שומר, 1/3 כף יד1 כפית זרעי שומר, 1/3 כף יד
מעבדים גבינה אמריקאית, חתוכה לרצועותמעבדים גבינה אמריקאית, חתוכה לרצועות
ביצים, טרופים קלות או 1/2 כוס תחליף ביצהביצים, טרופים קלות או 1/2 כוס תחליף ביצה
4-1/2 כוסות גבינת צ'דר מגוררת4-1/2 כוסות גבינת צ'דר מגוררת
אפונה טרייה קליפה או אפונה אורגנית קפואה מופשרתאפונה טרייה קליפה או אפונה אורגנית קפואה מופשרת
ג'לפנו, חתוך לרצועות דקותג'לפנו, חתוך לרצועות דקות
תערובת עוגה טבעית באריזהתערובת עוגה טבעית באריזה
ציוד שתשתמש בו
טיפים לעוגה - טיפים עגולים #4 ו-#2טיפים לעוגה - טיפים עגולים #4 ו-#2
2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך
5
חותכים על חור 1 אינץ בפינה התחתונה של התיק.
6
ממלאים כל מניקוטי על ידי סחיטה תערובת בשר לתוך מניקוטי; מניחים בתבנית אפייה מרוססת.
מרכיבים שתצטרך
מניקוטימניקוטי
ג'לפנו, חתוך לרצועות דקותג'לפנו, חתוך לרצועות דקות
ציוד שתשתמש בו
תערובת סוכר חום Splenda®תערובת סוכר חום Splenda®
7
יוצקים רוטב פסטה מעל מניקוטי. מכסים בנייר כסף.
מרכיבים שתצטרך
רוטב פסטהרוטב פסטה
מניקוטימניקוטי
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץשרימפס מוקפץ
8
אופים 30 עד 40 דקות או עד מילוי כבר לא ורוד במרכז.
ציוד שתשתמש בו
2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®