קושימומחה
מוכן ב1 ש, 15 דק.
מנות6
ציון בריאות33
מגזין

תרד פסטו מניקוטי

תרד פסטו מניקוטי
זמן ההכנה הכולל ייקח כ 1 שעה ו 15 דקות. אם יש לכם ביצה, מניקוטי, רוטב פסטה עגבניות, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. עם כפית ציון של 72% המנה הזאת די טובה. נסו תרד פסטו מניקוטי, פסטו-עוף מניקוטי, ו קורא: מניקוטי עם פסטו Cheeeeze קשיו (מתכונים דומים).

הוראות

1
תנור חום עד 204°. ספריי 13x9 אינץ ' (3 ליטר) צלחת אפייה זכוכית עם ספריי בישול nonstick. קוק מניקוטי כדי doneness הרצוי לפי הוראות על החבילה.
מרכיבים שתצטרך
עגבנייה, חתוכה לשמונה פלחיםעגבנייה, חתוכה לשמונה פלחים
מניקוטימניקוטי
ציוד שתשתמש בו
פלפל אדום, חתוך לשלישיםפלפל אדום, חתוך לשלישים
סוכר צהוב ומגוון סוכריות מתוקותסוכר צהוב ומגוון סוכריות מתוקות
2
מסננים; לשטוף עם מים קרים כדי להתקרר.
מרכיבים שתצטרך
1 כוס גריסי פנינה לבנים1 כוס גריסי פנינה לבנים
3
לנקז היטב.
4
בינתיים, בקערה גדולה, לשלב בשר טחון, תרד, גבינה, פסטו וביצה. אם תרצה, להוסיף מלח ופלפל; לערבב היטב. למילוי קל יותר, מניחים תערובת בשר בשקית פלסטיק להקפאה חוזרת; שקית חותם.
מרכיבים שתצטרך
4 פרוסות גבינת מינסטר, חצויות4 פרוסות גבינת מינסטר, חצויות
(מומלץ: קטלינה)(מומלץ: קטלינה)
מעבדים גבינה אמריקאית, חתוכה לרצועותמעבדים גבינה אמריקאית, חתוכה לרצועות
כפית אחת של אורגנו מיובש, שליש כף יד מלאהכפית אחת של אורגנו מיובש, שליש כף יד מלאה
חתוך לקוביות בגודל 1 אינץ'חתוך לקוביות בגודל 1 אינץ'
אפונה טרייה קליפה או אפונה אורגנית קפואה מופשרתאפונה טרייה קליפה או אפונה אורגנית קפואה מופשרת
ג'לפנו, חתוך לרצועות דקותג'לפנו, חתוך לרצועות דקות
פרי תות (25 עד 30 ס"מ) לפי רגלפרי תות (25 עד 30 ס"מ) לפי רגל
ציוד שתשתמש בו
3 כוסות (6 אונקיות) בצל מטוגן מקורי של French's® או צ'דר3 כוסות (6 אונקיות) בצל מטוגן מקורי של French's® או צ'דר
כוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימוןכוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימון
5
חותכים על חור 1 אינץ בפינה התחתונה של התיק.
6
ממלאים כל מניקוטי על ידי סחיטה תערובת בשר לתוך מניקוטי; מניחים בתבנית אפייה מרוססת.
מרכיבים שתצטרך
מניקוטימניקוטי
ג'לפנו, חתוך לרצועות דקותג'לפנו, חתוך לרצועות דקות
ציוד שתשתמש בו
1-1/2 ליטר גלידת עוגיות ושמנת, רכה1-1/2 ליטר גלידת עוגיות ושמנת, רכה
7
יוצקים רוטב פסטה מעל מניקוטי. מכסים בנייר כסף.
מרכיבים שתצטרך
רוטב פסטהרוטב פסטה
מניקוטימניקוטי
ציוד שתשתמש בו
כפית אחת של מיץ לימון GOYA®כפית אחת של מיץ לימון GOYA®
8
אופים 30 עד 40 דקות או עד מילוי כבר לא ורוד במרכז.
ציוד שתשתמש בו
סוכר צהוב ומגוון סוכריות מתוקותסוכר צהוב ומגוון סוכריות מתוקות