תרד פסטו פוסילי
תרד פסטו Fusilli עשויה להיות המנה העיקרית שתבוא לכם טוב. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים. המתכון הזה מכסה %26 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. חלק אחד של המנה הזאת מכיל בערך 15 גרם חלבון 32 גרם של שומן, וסך הכל 583 קלוריות. אם יש לך מלח כשר, גרידת לימון, שמן זית, ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, אתה יכול לעשות את זה. כדי להשתמש ב גרידת לימון אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגיות מרמלדה כתומות עם זיגוג גרידת תפוז כקינוח. הכנת המנה לוקחת כ 25 דקות. מתכונים דומים: פוזילי עם פסטו תרד-אגוז, פוזילי עם פסטו אפונה ומוצרלה מעושנת, ו פוזילי עם אספרגוס-מנטה פסטו.
הוראות
מביאים סיר גדול של מים מלוחים בכבדות לרתיחה על חום גבוה.
מוסיפים את הפסטה ומבשלים לפי הוראות החבילה או עד אל דנטה. בינתיים, תכין את הפסטו.
מניחים מחצית התרד וכל צנוברים ושום במעבד מזון מצויד מצורף להב. דופק, גירוד את הצדדים של הקערה עם מרית גומי לפי הצורך, עד קצוץ גס, על 10 (1-שנייה) פולסים. לגרד את הצדדים של הקערה.
מוסיפים את התרד והדופק הנותרים עד קצוצים גס, כ -20 (1 שניות) פולסים, גירוד את הצדדים של הקערה לפי הצורך.
מוסיפים את הפרמזן הנמדד, גרידת לימון ומיץ, מלח נמדד ופלפל נמדד ומעבדים עד לשילוב, כ -30 שניות. לגרד את הצדדים של הקערה.עם המנוע פועל, לאט לשפוך את השמן ולעבד עד צורות הדבק חלקה, על 30 שניות; להגדיר את פסטו בצד במעבד המזון.כאשר הפסטה מוכנה, להזמין 1/2 כוס של מי הבישול, ולאחר מכן לנקז את הפסטה ולהחזיר אותו לסיר.
מניחים את הסיר על אש נמוכה, מוסיפים את הפסטו ו 1/4 כוס של מי בישול שמורים, ומערבבים לשלב. מבשלים, ערבוב מדי פעם, עד הפסטה מצופה היטב, הוספת מי פסטה יותר לפי הצורך כדי להגיע לעקביות הרצויה. טעם, מתבלים עם מלח ופלפל נוספים לפי הצורך, ומגישים עם פרמזן בצד.