תרד רותח ביוגורט
תרד רותח ביוגורט נטול גלוטן, וצמחוני מנה צדדית. מנה אחת מכילה עד 7 גר' של חלבון, 8 גרם של שומן, וסך הכל 135 קלוריות. המתכון הזה מכסה %26 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא יספק כ 4 מנות. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. אם יש לך צ'ילי, שום, יוגורט חלב מלא, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. אם ניקח בחשבון את כל הגורמים, מתכון זה מרוויח ציון כף של 90% וזה מעולה. מתכונים דומים: עוף רותח ביוגורט מתובל., לזניה תרד רול קופצים עם רוטב בשר מבושל איטי, ו פולנטה פריך עם תרד מוקפץ ורוטב פטריות ובשר איטי.
הוראות
מוסיפים שליש מהתרד התינוק ומבשלים על חום גבוה בינוני, ערבוב, עד נבול.
להעביר את התרד למסננת. חזור עם התרד שנותר ב 2 קבוצות. לחץ על כל המים העודפים מתוך התרד וקוצצים אותו בגסות.
מחממים את שמן הירקות באותו מחבת.
מוסיפים את השום הטחון ואת הצ ' ילי ומבשלים על חום מתון עד ריחני, 2 דקות.
מוסיפים את כוסברה הקרקע וכורכום ומבשלים, ערבוב, עד ריחני, 1 דקה.
מוסיפים את התרד הקצוץ ויוגורט ומבשלים על אש נמוכה, ערבוב, עד היוגורט רק מתחיל להיפרד, 3 דקות. מתבלים במלח ומגישים.