קושיקשה
מוכן ב50 דק.
מנות6
ציון בריאות46
מגזין

תרד ריקוטה טארט

תרד ריקוטה טארט
תרד ריקוטה טארט לוקח בערך 50 דקות מתחילתו ועד סופו. מתכון צמחוני לקטו אובו זה משרת 6 . מנה אחת מכילה 230 קלוריות, 17 גרם חלבון, ו 10 גרם שומן. 1 אדם מצא שהמתכון הזה טעים ומשביע. אם יש לכם מלח, תרד, עגבניות ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, תוכלו להכין אותו. זה הביא לך על ידי טעם של הבית. החלטנו המתכון הזה מגיע ציון כף של 84%. ציון זה הוא מדהים. אם אהבתם את המתכון הזה, תסתכל על המתכונים הדומים האלה: עוגת ריקוטה, ריקוטן וטארט עגבניות, ו טארט ריקוטה עגבניות.

הוראות

1
מניחים תרד בסל קיטור.
מרכיבים שתצטרך
כפית אחת של אורגנו מיובש, שליש כף יד מלאהכפית אחת של אורגנו מיובש, שליש כף יד מלאה
ציוד שתשתמש בו
2 פטרוזיליה בינונית, קלופה וחתוכה לקוביות של 1/2 אינץ'2 פטרוזיליה בינונית, קלופה וחתוכה לקוביות של 1/2 אינץ'
2
מניחים בסיר מעל 1 אינץ'. מים; מביאים לרתיחה. מכסים ומאדים במשך 2-3 דקות או עד שהם נבולים; מסננים היטב. קוצצים תרד; סוחטים יבש ומניחים בצד. בקערה גדולה שלבו את הביצים, גבינת הריקוטה, הבצל, הבזיליקום, המלח, הפלפל ואגוז המוסקט; מערבבים היטב. קוצצים תרד; סוחטים יבש ומניחים בצד. בקערה גדולה שלבו את הביצים, גבינת הריקוטה, הבצל, הבזיליקום, המלח, הפלפל ואגוז המוסקט; מערבבים היטב.
מרכיבים שתצטרך
1-1/2 כוסות פלפלים אדומים מתוקים קלויים, מסוננים וקצוצים דק1-1/2 כוסות פלפלים אדומים מתוקים קלויים, מסוננים וקצוצים דק
כפית אחת של אורגנו מיובש, שליש כף יד מלאהכפית אחת של אורגנו מיובש, שליש כף יד מלאה
עוגת כיכר חמוציות אחת, שמספיק ממנה נחתכת לקוביות בגודל 1/2 אינץ' כדי להניב 2 כוסות (או השתמשו ב-2 כוסות שאריות דנית או סופגניות בשילוב עם חמוציות מיובשות - ראו להלן)עוגת כיכר חמוציות אחת, שמספיק ממנה נחתכת לקוביות בגודל 1/2 אינץ' כדי להניב 2 כוסות (או השתמשו ב-2 כוסות שאריות דנית או סופגניות בשילוב עם חמוציות מיובשות - ראו להלן)
לפת, קלופה ופרוסה לעובי 1/8 אינץ'לפת, קלופה ופרוסה לעובי 1/8 אינץ'
1 בצל אדום, קוביות קטנות1 בצל אדום, קוביות קטנות
1 וחצי כפיות שום כתוש של GOYA® או 3 שיני שום טריות, קצוצות דק1 וחצי כפיות שום כתוש של GOYA® או 3 שיני שום טריות, קצוצות דק
אורז ארוך במיוחד של קנילה®אורז ארוך במיוחד של קנילה®
פרי תות (25 עד 30 ס"מ) לפי רגלפרי תות (25 עד 30 ס"מ) לפי רגל
1/2 כוס יין מרסלה מתוק1/2 כוס יין מרסלה מתוק
ציוד שתשתמש בו
5 ירכי עוף ללא עור וללא עצמות, חתוכות לחתיכות קטנות5 ירכי עוף ללא עור וללא עצמות, חתוכות לחתיכות קטנות
כוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימוןכוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימון
3
מוסיפים את התרד.
מרכיבים שתצטרך
כפית אחת של אורגנו מיובש, שליש כף יד מלאהכפית אחת של אורגנו מיובש, שליש כף יד מלאה
4
מניחים דף אחד של בצק פילו בתוך 9 אינץ'. צלחת פאי מצופה בתרסיס בישול; ריססו בצק פילו בתרסיס בישול.
מרכיבים שתצטרך
עגבנייה, חתוכה לשמונה פלחיםעגבנייה, חתוכה לשמונה פלחים
1 כף שמן מעגבניות מיובשות ארוזות בשמן1 כף שמן מעגבניות מיובשות ארוזות בשמן
5
מניחים דף פילו נוסף על הסדין הראשון; לרסס בתרסיס בישול. חזור על הפעולה עם פילו שנותר.
מרכיבים שתצטרך
עגבנייה, חתוכה לשמונה פלחיםעגבנייה, חתוכה לשמונה פלחים
6
יוצקים תערובת תרד לקרום פילו. מקפלים עודף בצק מתחת לקרום ליצירת שפה; ריססו שפה בתרסיס בישול. מסדרים פרוסות עגבניות על טארט.
מרכיבים שתצטרך
עגבנייה, חתוכה לשמונה פלחיםעגבנייה, חתוכה לשמונה פלחים
1-3/4 כוסות כרוב כבוש, שטוף וסחוט היטב1-3/4 כוסות כרוב כבוש, שטוף וסחוט היטב
כפית אחת של אורגנו מיובש, שליש כף יד מלאהכפית אחת של אורגנו מיובש, שליש כף יד מלאה
3/4 כוס ועוד 3 כפות שומן3/4 כוס ועוד 3 כפות שומן
48 עד 56 סוכריות מצילות חיים48 עד 56 סוכריות מצילות חיים
7
אופים בחום של 400 מעלות צלזיוס למשך 35-40 דקות או עד להתייצבות.
ציוד שתשתמש בו
סוכר וניל, ועוד קצת להגשהסוכר וניל, ועוד קצת להגשה
8
מפזרים גבינה כחולה.
מרכיבים שתצטרך
ענבים אדומים, פרי כוכב פרוס ומגוון עשבי תיבול טריים, לא חובהענבים אדומים, פרי כוכב פרוס ומגוון עשבי תיבול טריים, לא חובה
9
הניחו לעמוד 10 דקות לפני החיתוך.

יין מומלץ: קרם שרי, יציאה, Moscato Dasti

טארט עובד ממש טוב עם קרם שרי, פורט ומוסקטו ד ' אסטי. כלל זיווג יין נפוץ הוא לוודא שהיין שלך מתוק יותר מהאוכל שלך. קינוחים עדינים משתלבים היטב עם מוסקטו ד ' אסטי, קינוחים אגוזים עם שרי שמנת וקינוחי קרמל או שוקולד משתלבים היטב עם פורט. וילה ג ' ולנדה מוסקטו ואפרסק עם דירוג של 5 מתוך 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 14 דולר לבקבוק.
וילה ג ' ולנדה מוסקטו ואפרסק
וילה ג ' ולנדה מוסקטו ואפרסק
צבע מבריק, צהוב קש, די אינטנסיבי וארומטי. נוצץ טעים בטעם אפרסק עדין ומתוק. מושלם עם קינוח ובמיוחד עם מאפים