תרד שומשום
תרד שומשום נטול גלוטן, וטבעוני ומספק כ 6 מנות. המתכון הזה מכסה %16 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מנה אחת מכילה 497 קלוריות, 5 גר' של חלבון, ו 46 גרם שומן. אם יש לך סוכר, חומץ יין אורז, זנגביל, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. זה עובד היטב כמו תוספת ידידותית לתקציב. נסו תרד גומאה (תרד עם רוטב שומשום), תרד שומשום מאודה, ו תרד שומשום מתובל (מתכונים דומים).
הוראות
טוסט זרעי שומשום במחבת קטנה עד ריחני. מערבבים יחד את שמני הבוטנים והשומשום, את רוטב הסויה, מיץ ליים, שומשום, חומץ, חצי בצלי שאלוט טחון, חצי שום טחון, זנגביל, והסוכר בקערה קטנה. מניחים בצד, או מקררים במיכל מכוסה עד 3 שעות.
מחממים את שמן הזית במחבת גדולה מעל חום בינוני גבוה.
מוסיף את שאר שאלוט ושום, ערבוב במשך כמה שניות, ואז התרד, להזיז אותו סביב כדי מוקפץ במהירות עד שהוא נבול לחלוטין. מתבלים קלות במלח ופלפל. להפריש להתקרר.
כאשר הוא מגניב מספיק כדי לטפל בקלות, לחץ על התרד בין הידיים כדי לסחוט כמה שיותר נוזל ככל שתוכל. מכניסים קערה ומכסים בניילון נצמד ומקררים עד לקור או עד 6 שעות.
כדי לשרת, לשים את התרד בקערת הגשה קרמיקה לטפטף את הרוטב בנדיבות על זה. יהיה לך רוטב שאריות, אשר ניתן לטפטף על המנה אתה משרת את התרד עם,או משמש רוטב או טבילה.
Type_27_data.init_step_by_step_images = 0;