קושימומחה
מוכן ב1 ש, 15 דק.
מנות6
ציון בריאות67
מגזין

תרד של ברוס איידל וסטייק פלנק ממולא של גורגונזולה

תרד של ברוס איידל וסטייק פלנק ממולא של גורגונזולה
אתה אף פעם לא יכול לקבל יותר מדי מתכונים עיקריים, אז תנו הזדמנות ל ברוס איידל' תרד סטייק פלנק ממולאים Gorgonzola. המתכון הזה מכסה %35 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מנה אחת מכילה 442 קלוריות, 37 גרם חלבון ו 25 גרם שומן. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים. כמה אנשים הכינו את המתכון הזה, ו-146 היו אומרים שזה פגע במקום. אם יש לך תרד, סטייק צלע, gorgonzola, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. כדי להשתמש בשמן זית אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,בננה מוקפצת, גרנולן ופרפית יוגורט כקינוח. זה יהיה להיט בחג היום ולנטין שלך. הכנת המנה לוקחת כ 1 שעה ו 15 דקות. מתכונים דומים: תרד וגורגונזולה ממולאים סטייק צלע, סטינקו של ברוס איידל (צלעות חזיר צלויות ומטוגנות), ו סטייק צד ממולא תרד.

הוראות

1
מחממים התנור ל 191°.
ציוד שתשתמש בו
בצל קצוץ (2 בצלים)בצל קצוץ (2 בצלים)
2
כדי פרפר הסטייק: באמצעות סכין חדה ארוכה, מחזיק אותו במקביל משטח העבודה, לחתוך דרך צד אחד ארוך של הסטייק, לעצור על 1/2 אינץ ' מהצד השני. פתח את הסטייק כפי שהיית פותח ספר. (אל תדאג אם עשית חור או שניים בבשר, כי זה יהיה מוסתר כאשר אתה מגלגל את הסטייק.) או, אם הסטייק הוא כבר דק, לא פרפר זה; רק לדפוק אותו עם פטיש בשר 1/4 עד 1/2 אינץ ' עבה. תניח בצד.
מרכיבים שתצטרך
6 סטייקים של 8 אונקיות6 סטייקים של 8 אונקיות
2 בצלים צהובים בינוניים, קלופים, חצויים וחתוכים לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'2 בצלים צהובים בינוניים, קלופים, חצויים וחתוכים לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'
דיסקיות ציפוי סוכריות אדומות ו/או ירוקות, אופציונלידיסקיות ציפוי סוכריות אדומות ו/או ירוקות, אופציונלי
ציוד שתשתמש בו
3 כוסות פירורי לחם פנקו3 כוסות פירורי לחם פנקו
מסטיק פירות עם פסים כתומיםמסטיק פירות עם פסים כתומים
3
מחממים מחבת גדולה מעל חום בינוני ומוסיפים 1 כף שמן זית.
מרכיבים שתצטרך
בקבוק אחד (750 מ"ל) של קוט דו רון או יין אדום יבש אחרבקבוק אחד (750 מ"ל) של קוט דו רון או יין אדום יבש אחר
ציוד שתשתמש בו
פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'
4
מוסיף את שאלוט ו sauté עד רך, על 3 דקות.
מרכיבים שתצטרך
כגון מנגולד שוויצרי, קולארדים, רפיני או ירוקי סלק, גבעולים גזומיםכגון מנגולד שוויצרי, קולארדים, רפיני או ירוקי סלק, גבעולים גזומים
5
מוסיפים את התרד ומבשלים עד רק נבול, על 3 דקות.
מרכיבים שתצטרך
ביצים, טרופים קלות או 1/2 כוס תחליף ביצהביצים, טרופים קלות או 1/2 כוס תחליף ביצה
6
העברה למסננת.
ציוד שתשתמש בו
עם עצמות, עור על, ירכיים ורגליים של עוףעם עצמות, עור על, ירכיים ורגליים של עוף
7
כאשר הוא מגניב מספיק כדי להתמודד, לסחוט את כל הלחות מהתרד. אתה צריך בערך 1 כוס תרד.
מרכיבים שתצטרך
ביצים, טרופים קלות או 1/2 כוס תחליף ביצהביצים, טרופים קלות או 1/2 כוס תחליף ביצה
8
מעבירים לקערה בינונית ומערבבים בפירורי הלחם והגבינה. מתבלים לפי הטעם במלח ופלפל.
מרכיבים שתצטרך
כרישה אחת, נקייה וחתוכה לקוביות גדולות, רק החלק הלבןכרישה אחת, נקייה וחתוכה לקוביות גדולות, רק החלק הלבן
1 עד 2 פלפל צ'ילי חריף, זרעים וקצוצים1 עד 2 פלפל צ'ילי חריף, זרעים וקצוצים
2 עד 4 כפות תערובת מרק בצל2 עד 4 כפות תערובת מרק בצל
ציוד שתשתמש בו
הסוכריות של Peachie-oהסוכריות של Peachie-o
9
מניחים את הסטייק על יריעת ניילון עם צד ארוך של הסטייק מולך. למרוח את תערובת התרד באופן שווה על הסטייק, משאיר גבול 1 אינץ ' לאורך הקצה הרחוק ממך. החל מהצד הקרוב אליך ושימוש בניילון נצמד כסיוע, מגלגלים את הסטייק, לוחצים בעדינות על המילוי, ואז קושרים את הסטייק המגולגל בחוט קצבים במרווחים של 2-3 אינץ'. מתבלים בחוץ עם מלח ופלפל לפי הטעם.
מרכיבים שתצטרך
כרישה אחת, נקייה וחתוכה לקוביות גדולות, רק החלק הלבןכרישה אחת, נקייה וחתוכה לקוביות גדולות, רק החלק הלבן
ביצים, טרופים קלות או 1/2 כוס תחליף ביצהביצים, טרופים קלות או 1/2 כוס תחליף ביצה
6 סטייקים של 8 אונקיות6 סטייקים של 8 אונקיות
דיסקיות ציפוי סוכריות אדומות ו/או ירוקות, אופציונלידיסקיות ציפוי סוכריות אדומות ו/או ירוקות, אופציונלי
3/4 כוס בזיליקום טרי טחון3/4 כוס בזיליקום טרי טחון
ציוד שתשתמש בו
12 עוגיות אוראו, מרוסקות, מחולקות12 עוגיות אוראו, מרוסקות, מחולקות
חוט קצביםחוט קצבים
10
מחממים את הנותרים 2 כפות שמן זית במחבת צלייה גדולה או מחבת עמיד מעל חום בינוני גבוה. לצרוב את הצלי מכל הצדדים, על 3 דקות לכל צד.
מרכיבים שתצטרך
בקבוק אחד (750 מ"ל) של קוט דו רון או יין אדום יבש אחרבקבוק אחד (750 מ"ל) של קוט דו רון או יין אדום יבש אחר
ציוד שתשתמש בו
שעועית קנלוני, סחוטהשעועית קנלוני, סחוטה
11
מניחים בתנור וצולים במשך 25 דקות, או עד מדחום קריאה מיידית מוכנס לתוך מרכז הצלי קורא 120°f עד 125°f עבור בינוני-נדיר.
ציוד שתשתמש בו
רוטב חם שמן שומשוםרוטב חם שמן שומשום
בצל קצוץ (2 בצלים)בצל קצוץ (2 בצלים)
12
העברה ללוח חיתוך, אוהל עם רדיד אלומיניום, ולאפשר לנוח במשך 10 עד 15 דקות.
ציוד שתשתמש בו
רצועות פלפל אדום מתוק קלוי ועירית טחונה נוספת, לא חובהרצועות פלפל אדום מתוק קלוי ועירית טחונה נוספת, לא חובה
קרש חיתוךקרש חיתוך
13
כדי לשרת, להסיר את החוט מן הסטייק לחתוך לפרוסות 1/2-עד 3/4 אינץ ' עבה.
מרכיבים שתצטרך
6 סטייקים של 8 אונקיות6 סטייקים של 8 אונקיות