תרד של ברוס איידל וסטייק פלנק ממולא של גורגונזולה
אתה אף פעם לא יכול לקבל יותר מדי מתכונים עיקריים, אז תנו הזדמנות ל ברוס איידל' תרד סטייק פלנק ממולאים Gorgonzola. המתכון הזה מכסה %35 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מנה אחת מכילה 442 קלוריות, 37 גרם חלבון ו 25 גרם שומן. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים. כמה אנשים הכינו את המתכון הזה, ו-146 היו אומרים שזה פגע במקום. אם יש לך תרד, סטייק צלע, gorgonzola, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. כדי להשתמש בשמן זית אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,בננה מוקפצת, גרנולן ופרפית יוגורט כקינוח. זה יהיה להיט בחג היום ולנטין שלך. הכנת המנה לוקחת כ 1 שעה ו 15 דקות. מתכונים דומים: תרד וגורגונזולה ממולאים סטייק צלע, סטינקו של ברוס איידל (צלעות חזיר צלויות ומטוגנות), ו סטייק צד ממולא תרד.
הוראות
כדי פרפר הסטייק: באמצעות סכין חדה ארוכה, מחזיק אותו במקביל משטח העבודה, לחתוך דרך צד אחד ארוך של הסטייק, לעצור על 1/2 אינץ ' מהצד השני. פתח את הסטייק כפי שהיית פותח ספר. (אל תדאג אם עשית חור או שניים בבשר, כי זה יהיה מוסתר כאשר אתה מגלגל את הסטייק.) או, אם הסטייק הוא כבר דק, לא פרפר זה; רק לדפוק אותו עם פטיש בשר 1/4 עד 1/2 אינץ ' עבה. תניח בצד.
מחממים מחבת גדולה מעל חום בינוני ומוסיפים 1 כף שמן זית.
מוסיף את שאלוט ו sauté עד רך, על 3 דקות.
מוסיפים את התרד ומבשלים עד רק נבול, על 3 דקות.
כאשר הוא מגניב מספיק כדי להתמודד, לסחוט את כל הלחות מהתרד. אתה צריך בערך 1 כוס תרד.
מעבירים לקערה בינונית ומערבבים בפירורי הלחם והגבינה. מתבלים לפי הטעם במלח ופלפל.
מניחים את הסטייק על יריעת ניילון עם צד ארוך של הסטייק מולך. למרוח את תערובת התרד באופן שווה על הסטייק, משאיר גבול 1 אינץ ' לאורך הקצה הרחוק ממך. החל מהצד הקרוב אליך ושימוש בניילון נצמד כסיוע, מגלגלים את הסטייק, לוחצים בעדינות על המילוי, ואז קושרים את הסטייק המגולגל בחוט קצבים במרווחים של 2-3 אינץ'. מתבלים בחוץ עם מלח ופלפל לפי הטעם.
מחממים את הנותרים 2 כפות שמן זית במחבת צלייה גדולה או מחבת עמיד מעל חום בינוני גבוה. לצרוב את הצלי מכל הצדדים, על 3 דקות לכל צד.
מניחים בתנור וצולים במשך 25 דקות, או עד מדחום קריאה מיידית מוכנס לתוך מרכז הצלי קורא 120°f עד 125°f עבור בינוני-נדיר.
העברה ללוח חיתוך, אוהל עם רדיד אלומיניום, ולאפשר לנוח במשך 10 עד 15 דקות.
כדי לשרת, להסיר את החוט מן הסטייק לחתוך לפרוסות 1/2-עד 3/4 אינץ ' עבה.