תרנגול ההודו המפורק של טד אלן עם רוטב מרווה
טורקיה החג מפורקת של טד אלן עם רוטב מרווה יכול להיות רק המנה העיקרית שאתה מחפש. ואינו מכיל גלוטן, מתכון ראשוני מגיש 8 . מנה אחת מכילה 822 קלוריות, 130 גרם חלבון ו 28 גרם שומן. אם יש לך ירכיים טורקיה, שום, allspice, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. הכנת המנה לוקחת כ 2 שעות ו 10 דקות. נסו תרנגול ההודו המפורק של טד אלן עם רוטב מרווה, Deconstructed חג טורקיה עם רוטב מרווה, ו פרמזן-הודו צלוי מרווה עם רוטב מרווה (מתכונים דומים).
הוראות
2 עד 3 כוסות מרק עוף דל נתרן
שוטפים את חלקי טורקיה ומניחים בתוך כפול 21/2 גלון שקיות פלסטיק resealable (או סיר גדול).
מוסיפים 1/4 כוס מלח, דבש, שום, עלי דפנה, טימין, 2 גבעולים מרווה, פלפל, allspice ועלי סלרי.
הוסף מספיק מים קרים כדי לכסות את טורקיה (כ 3 ליטרים). לחץ את האוויר, לסגור את השקיות ולמקם בקערה גדולה או מיכל אחר כדי להגן מפני כל הדלפות. מקררים לפחות 6 שעות או לילה. צולים את תרנגול ההודו: מניחים מדפים בשלישים העליונים והתחתונים של התנור ומחממים עד 42
הסר את חלקי טורקיה מן המלח להתייבש עם מגבות נייר.
מניחים את העור בצד על מדפים להגדיר 2 מחבתות צלייה בינוניות (הקפד להשאיר מקום בין חלקי טורקיה כדי לאפשר אוויר להסתובב).
יוצקים 1 כוס מים לתוך כל מחבת.
לטפטף את חלקי טורקיה עם חמאה מומסת לפזר עם העלים מן 2 גבעולי מרווה הנותרים.
מניחים 1 מחבת על כל מתלה תנור וצולים עד שהודו מתחיל להשחים, כ -30 דקות.
מנמיכים את טמפרטורת התנור ל 40
החלף את מיקומי המחבתות וסובב מלפנים לאחור. המשך צלייה עד מדחום מוכנס לתוך החלק העבה ביותר של השד (הימנעות עצם) רושם 165degrees, 1 שעה עד 1 שעה, 15 דקות.
להעביר את חלקי טורקיה מגש ואוהל עם נייר כסף.
יוצקים את מיצי המחבת לתוך כוס מדידה כוס 4 כוס ולתת לנוח עד השומן עולה למעלה, 2 עד 3 דקות. דלגו ושמרו את השומן. הגדר 1 מחבת צלייה על פני 2 מבערים, להוסיף 2 מרק עוף כוסות ולהביא לרתיחה מעל חום בינוני גבוה, גירוד כל חתיכות השחמה.
מוסיפים את המרק המבשל למיצי המחבת בכוס המדידה, ואז מוסיפים את מרק העוף הנוסף, במידת הצורך, ל-4 כוסות נוזל שוות.
ממיסים את החמאה בסיר בינוני על אש בינונית-נמוכה.
לטאטא בקמח ומבשלים, לטאטא כל הזמן, עד חלקה, על 2 דקות. בהדרגה לטאטא בתערובת מרק וכל מיצים שנאספו מן המגש. להגדיל את החום בינוני גבוה ומרתיחים, חשוף, עד מעובה, על 8 דקות. מתבלים במלח ופלפל.
לגלף את חתיכות טורקיה ומקשטים עם מרווה.